Şimdi Ara

Darkest Dungeon'a PvP Modunu Getirecek DLC Bugün Ücretsiz Olarak Çıkıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
45
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Geliştirici Red Hook Studios, Darkest Dungeon'a ilk defa PvP modunu getirecek The Butcher's Circus indirilebilir içeriğinin bugün PC (Steam) için çıkış yapacağını ve ana oyuna sahip tüm kullanıcılar için ücretsiz olacağını duyurdu.

    The Butcher's Circus indirilebilir içeriği arena tarzı Hamlet mekanını oyuna ekleyecek ve oyuncular burada PvP olarak birbirlerine karşı savaşabilecek. Savaşlar dört karakterden oluşan takımlar halinde yapılacak, campaig karakterleri riske atılmayacak. Ayrıca Stuart Chatwood tarafından bestelenen, Wayne June tarafından yazılan ve Power Up Audio'dan ses efektleri içeren yeni bir müzikal tema içerecek.

    Red Hook Studios tarafından belirtilene göre indirilebilir içerik için Mac ve Linux desteği de yolda fakat diğer platformlar ve mağazalar henüz kararlaştırılmamış.

    Bunun yanı sıra Darkest Dungeon ilk defa hafta sonu oynaması ücretsiz oluyor. Bugün Türkiye saati ile 20:00'dan 1 Haziran aynı saate kadar Steam üzerinden ücretsiz olarak oynanabilecek.

    Gotik roguelike sıra tabanlı rol yapma oyunu Darkest Dungeon PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox One, Switch, PC ve mobil cihazlar üzerinde ulaşılabilir durumda.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.