Şimdi Ara

Playstation 5 Resmi Web Sitesi Güncellendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Sony Interactive Entertainment, PlayStation 5 resmi web sitesini Şubat ayının başlarında açmıştı ve site ilk defa bugün güncellendi.
     
    Bazı genel bilgiler içeriyor:
     

    Yıldırım hızı
    PlayStation konsolunun yapabileceklerinin kurallarını baştan yazan özel CPU, GPU ve Entegre G/Ç ile SSD'nin gücünden faydalanın.
     
    Çarpıcı oyunlar
    İnanılmaz grafiklere hayran kalın ve yeni PS5 özelliklerini deneyimleyin.
     
    Nefes kesici etkileyicilik
    Dokunsal geri bildirim, uyarlanabilir tetikleyiciler ve 3D Ses teknolojisi desteğiyle daha derin bir oyun deneyimini keşfedin.
     
    PS5 haberlerine kaydolun
    PS5 çıkış tarihi, PS5 fiyatı ve yakında çıkacak PS5 lansman oyunlarıyla ilgili haberler dahil olmak üzere duyurduğumuz güncellemeleri ilk alanlardan biri olmak için aşağıdan kaydolun.
     

     
    Sony Corporation CEO'su Kenichiro Yoshida tarafından belirtilene göre PlayStation 5'in güçlü oyun listesi yakında tanıtılacak. Jason Schreier ve Jeff Grubb Haziran ayının başlarında veya ortalarında bir sunum düzenleneceğini öne sürüyor.
     
    PlayStation 5 bu yılın sonlarında piyasaya sunulacak.








  • Görelim artık şu oyunları çok fazla beklettiler...
  • Amma gizlendi bukadar suan cikarsa millet corona gunlerinde fena satar cihaz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 550 dolar olsa vergiler ve vergilerin vergileri üstüne vergiler ile 1100 dolar kar payı dağıtım dolar artışı felan 10 bin tl gibi olur, her şey iyi gider ve inanılmaz bir şey olur vergi zammı %20 e düşerse 6-7 bin en iyi ihtimal, keşke özel oyunlarını pc ye getirse xbox gibi bunuda almak zorunda kalmasak

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 8000 bin gibi bir fiyatta çıksa oyunlarda en az 500 olsa zaten High-end level pc dizilir o fiyatta. En iyisi exc oyunlar çıkınca PS 5 kiralayıp excleri bitirip yola bakmak lazım.Çünkü bu ekonomik dönemde ps 5 işine girmek delilik.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • parayok

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yurtdışından getirtebilirsem getirecem, Nasip olmazsada kurarım bir 1080p 60Fps PC'si yıllarca oynarım..Exc. Oyunlar içinde bir gün 2. elden alırız olur biter..Belkide kiralarım..
  • İphone fiyatları uçuk okunca millet kuyrupa giriyor konsola gelince alamıyacaklarmış geçin bu hikayeleri.
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Rusyayı Tavsiye ederim.Rusya sınırları içerisinde Avrupadan getirebilirsen Rusyadaa bizimki gibi Katı gümrük vergileri yok.Ordanda Bavula atar getirirsin Faturasıyla birlikte.Hatta direk Rusyadanda satın alabilirsin ama Dili rusca olur. Türkçe kullanabilmek için Avrupadan alman lazımdı yanlış hatırlamıyosam en kötü ingilizce kullanırsın çokda problem değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her sene telefonlara 8000-10000 veren çok. Konsolu alacaksın ama bir daha yeni sürümü çıksa bile değiştirmeyip 7-8 yıl kullanacaksın. Oyunları da ilk çıktığında almak istiyorsan kutulu alıp satacaksın, dijital alacaksan da ya kardeşlikle alacaksın ya da indirimden alacaksın bu kadar basit.
  • 8000 9000 buna verene kadar 7000 rtx 2060 super yada rx 5700 xt li pc toplayın en az 3 yıl dertsiz oynayın.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Amerikadan alınıp getirsek bir sıkıntı çıkar mı arkadaşlar bilen var mı?
  • speddy12 S kullanıcısına yanıt
    Aynı paraya ps5 ile daha uzun yıllar dertsiz oynarım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Amerikadan alınıp getirsek bir sıkıntı çıkar mı arkadaşlar bilen var mı?


    akraban getirirse veya sen alıp getirirsen sıkıntı yok ama kargo ile alım diyorsan konsol kadar vergi ödersin akpye

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Her sene telefonlara 8000-10000 veren çok. Konsolu alacaksın ama bir daha yeni sürümü çıksa bile değiştirmeyip 7-8 yıl kullanacaksın. Oyunları da ilk çıktığında almak istiyorsan kutulu alıp satacaksın, dijital alacaksan da ya kardeşlikle alacaksın ya da indirimden alacaksın bu kadar basit.


    zengin tayfayı örnek vermen ilginç asgari üretli insanlar telefonları parçalana kadar yeni telefon almıyor 10 bin konsol demek kutuluda da dijitalde de 800 tlye varan oyun fiyatları demektir kardeşlikle 400 tlye geliyor o fiyata gelirse, alım gücünün düştüğü bu günlerde gelecek yıllarda 200 tl bile çok değil mi asgari ücretli birine göre ilk çıkan kasalar alınmamalıdır slim veya pro versiyonları beklenmelidir çünkü ilk kasalar dandik olurdu kaba olurdu ses çıkarırdı felan filan aceleye etmeye gerek yok

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    İphone fiyatları uçuk okunca millet kuyrupa giriyor konsola gelince alamıyacaklarmış geçin bu hikayeleri.


    bir oyuna 600 800 tl ilk çıktığında verince ağlayacak belkide tek bir oyun alıp oynayıp tozlu raflarına atacaklar konsolu :) iphone hikayesi eskidendi 800 tl maaşla 2 bin tl telefon alınıyordu şimdi 5 10 bin tl arasında kim kuyruğa giriyor zengin tayfaları örnek vermekten vazgeçin bu ülkede zenginlerin olduğu kadar 2 misli fakir insan var asgari ücretli eleman nasıl alsın 10 bine konsol 600 tlye oyunlar !

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İphonedan ucuz olmamalı.
  • Acelesi yok ben konsolu genelde cikisindan minumum 3 yil sonrasinda alirim. Hem exc oyunlari cikar hem konsollar oturur piyasaya. Ps4 u bimden 1000 liraya almistim 2016 yilinda hala oynuyorum :D iyi bir Pc ye sahibim zaten onunla devam edicem gelecek nesilde. Ps5 i eninde sonunda gene alicam ama ilk yillarinda gereksiz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.