Şimdi Ara

Amnesia: Rebirth Serinin Önceki Oyunlarından Farklı Bir Korku Deneyimi Sunacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
38
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Geliştirici Frictional Games, yeni oyunu Amnesia: Rebirth ile serinin önceki oyunlarına kıyasla farklı bir korku deneyimi sunmak istiyor ve kulağa biraz SOMA tarzı olacak gibi geliyor.
     
    Oyunun kreatif direktörü Thomas Grip tarafından belirtilene göre "Amnesia: Dark Descent'ta oyuncuların sevdiğini düşündüğümüz çok şey var, daha iyi yapabileceğimizi düşündüğümüz çok şey var, SOMA'dan öğrendiğimiz çok şey var ve bunların hepsini bir araya getirmemiz gerektiğini düşünüyoruz."
     
    "Amnesia: Dark Descent'ı geliştirmeye başladığımızda yapmak istediğimiz şeylerden biri tematik konunun merkezde olmasıydı. İnsan kötülüğü hakkında olmasını istedik fakat bu tema biraz ikinci planda kaldı ve bunun yerine oyun 'çok korktum, canavar geliyor'a odaklandı. Bu yüzden yeniden bir şans vermeye karar verdik. Korkunun sadece bir canavarı gördüğünde yaşanan, kısa süreli bir his olmasını istemiyoruz. Korkunun zamanla büyüyen bir his olmasını istiyoruz."
     
    "Amnesia: Rebirth ile SOMA arasındaki en güçlü bağlantı, oyuncuları bir karaktere ve bir durumun içine sokmaya ve onları bu durumu ciddiye almaları gerektiğine ikna etmeye çalışmamız."
     
    "Amnesia: Rebirth'te asıl güçlü etkinin ne zaman geleceğine yönelik, SOMA gibi oyunun ortalarına doğru olduğunu söyleyebilirim." 
     
    Amnesia: Rebirth sonbahar 2020'de PlayStation 4 ve PC için çıkacak. Detayların ve duyuru fragmanına buradaki haberden göz atabilirsiniz.








  • Gerile gerile oynadığım ender oyunlardandır. Çok sağlamdı, hala oynamayan kaldıysa tüm gerilim-korku sevenlere tavsiye ederim. Penumbra:Black Plauge de güzeldi, onu da unutmamak gerek.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bulduğum tüm notları okuyarak oynamıştım ve iddia ediyorum filmleştirilseydi kült bir korku filmi çıkardı ortaya. Öyle çokta not okumayı seven birisi değilimdir ama kullanılan edebi dil o kadar tatlı gelmiştiki bana...Ayrıca bu nasıl yapımcıdır. Adamlar kendi oyunlarını eleştiriyorlar. Canavar çıktı, çok korkuyoruma dönüşmüş bir müddet sonra.. katılmıyorum ! =)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Steam istek listemde bekliyor çıksa zalim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Seviyorum bu adamları. Amnesia Machine for Pigs için abartı bir mesaj yayınlamışlardı zamanında pcyi kapatacaksınız korkudan falan diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.