Şimdi Ara

Galakticos, VFŞL 2020 Yaz Mevsimi Kadrosunu Duyurdu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
54
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
            Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 2020 takımlarından Galakticos, 2020 Yaz Mevsimi kadrosunu sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.
     
     
     
    Galakticos'un VFŞL 2020 Yaz Mevsimi Kadrosu;
     
     Üst Koridor: Berkant “Luana” Kayhan
    Ormancı: Stefan “Stefan” Nikolic
    Orta Koridor: Serkan “xKenzuke” Atılgan
    Nişancı: Fatih “Luger” Güven
    Destek: Nikola “Nikola” Dordevic
    Koç: Aykut “Cristol” Yeşilkaya 
     
    Yapılan Değişiklikler;
     
         Galakticos, VFŞL 2020 Kış Mevsimi'nin tamamlanmasının ardından ormancı oyuncusu Mehmet Furkan "Trix" Çoruk, destek rolü oyuncusu Jakub "Tarky" Vankát, takımın koçu Tim "Nalu" Hostnik ve nişancı rolü oyuncusu Adam "Emtest" Emtestam ile yollarını ayırma kararı aldı. Boşalan takım kadrosuna ilk olarak takım koçu transferi gerçekleştirildi. Aykut "Cristol" Yeşilkaya takımın koçu olarak transfer edildi. Ardından ormancı rolüne Bursaspor ve 1907 Fenerbahçe'nin eski takım oyuncusu Stefan, nişancı rolüne tecrübeli oyuncu Luger ve 1907 Fenerbahçe'nin eski akademi takımı destek rolü oyuncusu olan Nikola transfer edildi. 
     








  • Her gün haber giriliyor ama ben anlamıyorum Vefeşele denen oluşumu. Biri anlatsın nedir bu Vefeşele? Kaç takım var, ne yaparlar ne oynarlar? Ve en önemlisi neden tüm oyuncular aynı pozu veriyor? Vefeşele ve benzeri oluşumlara girmek için ellerle bağdaş kurma zorunluluğu mu var?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Settlers kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yorum için teşekkür ederim. Tabii ben açıklayayım, VFŞL, Vodafone FreeZone sponsorluğuna gerçekleşen League of Legends oyununun profesyonel Türkiye Şampiyonluk Ligi etabıdır. Ülkemizde 10 takım katılım sağlar ve karşılaşmalar her hafta 2 gün, toplamda 9 hafta lig etabı olmak üzere Riot Games Elektronik Spor Sahnesi'nde oynanır. Lig etabının tamamlanmasının ardından Playoff karşılaşmaları ve Türkiye Büyük Finali etabı oynanır. Karşılaşmalar mekan olarak İstanbul'da Ülker Sports Arena veya Riot Games Espor Sahnesi'nde gerçekleşir. Lig, kış mevsimi ve yaz mevsimi olarak yılda 2 kez düzenlenir. Yaz mevsimi etabında şampiyonluk elde eden takımlar, bütün liglerin en iyilerinin olduğu dünya şampiyonasında ülkemizi temsil etme hakkı kazanır. Daha öncesinden haberlerde belirttiğim için tekrar tekrar belirtme gereği duymadım, bu sebepten bilgi eksikliği için üzgünüm. Tüm oyuncular neden aynı pozu veriyor iddialı görünmek veyahut fotoğraf çekenin verdiği bir karar olsa gerek :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.