Şimdi Ara

Cliff Bleszinksi: LawBreakers'ı Xbox One Yerine PS4'e Çıkarmak Hataydı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Gears of War serisinin eski baş yapımcısı Cliff Bleszinksi üçüncü oyundan sonra Epic Games'ten ayrılarak 2014'te kendi oyun stüdyosu Boss Key Productions'ı kurmuştu.

    Boss Key Productions ile online shooter oyunu LawBreakers ve battle royale oyunu Radical Heights'ı çıkardı fakat işler yolunda gitmeyince stüdyo 2018'in ortalarında kapatıldı.

    Cliff Bleszinksi, bugün twitter üzerinden yaptığı açıklamada, LawBreakers'ı Xbox One yerine PlayStation 4 için çıkarmanın hata olduğunu söyledi. Sebep olarak, insanların onu Xbox'ta Gears of War serisi ile tanıdığı için yeni oyunu o platforma çıkarmanın daha mantıklı olabileceğini belirtti.

    Cliff Bleszinksi Boss Key Productions kapatıldıktan yaklaşık 5 - 6 ay sonra yaptığı bir açıklamada, bir daha asla video oyunu yapmayacağına yemin etti fakat daha sonra 2019'da bağımsız oyun yapabileceğini işaret etti.








  • Sanki Steam yani Pc için çıkmadı çok az oyanıyodu en büyük hatası full online odaklı olması bu yüzden bi sürü firma batı anlamıyolar zaten piyasa bu tarz oyunlara doymuş sende çıkarırsan tabi satmaz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu bana beni anımsatıyor. Adam hayalini gönlünü vermiş emek vermiş her şey yolunda gitmiş ve harika bir oyun yapmış ama tutmamış. Sonraki oyunda da bence aynı şevkle yapılamamış. O da kolay pes etti. Belki yeniden oyun yapar para veya rahatlık bitince yemin de bozulur
  • Xbox One'a da çıkartsaydın belki tutardı.
  • Yanlış hatırlamıyorsam oyun yapımına geri dönmüştü.Hatta multi oyun falan olmayacak demişti.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Online fps shooter oyunların sonu umarım hepsinin böyle olur. Tâbi istisna hariç bazıları hep ayakta kalacak o bir gerçek.

    Battle royale akımından sonra oyun dünyası çöp olmuştu zaten. Valla gram üzülmedim. Temennim hepsinin sonu gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multiplayer oyun çöplüğünde yerini aldı. Binlerce benzer oyun var büyük toplar var. Başarı nerdeyse imkansız. Yap AA bir oyun güzel bir hikayeyle sun tamamdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lawbreakers çok ruhsuzdu. Radical heights fena değildi. Tutabilirdi ama pre alpha sürümdeyken oyunu piyasaya sürdü. Kısa sürede şirketi kapatti.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gears yaptın diye millet senin online çöp oyununu gözü kapalı oynar mı sanıyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam Gears of War serisinin yaratıcısıdır. Epic Games ile yolları ayrıldıktan sonra Gears of War kendini tekrar eden basit bir shooter oyunundan ileri gidememiştir. Çok hakkı yendi reyisin. Ayrıldıktan sonra kendi başına yine bir şeyler yapmaya çalıştı ama arkasında yeterli destek olmadığı için başarısız oldu. Microsoft tekrar ekibine alır umarım.
  • Zannetmiyorum zaten insanlar hali hazırda benzer oyunlar oynuyordu kimse yenisini istemedi bu kadar.Belki bir yıl daha bekleyip battle royale gibi bir şeye çevirseydi kesin oynanırdı kısmet değilmiş cliff reis

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Cliff yeme bizi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerasi -- 20 Mayıs 2020; 10:56:8 >
  • Cliff bence çok dengesiz birisi, kendi isteği ile Epic'teki görevinden ayrıldı. Sonra Xbox oyuncularına bayağı bir sardı, şimdi gelmiş neler diyor. Zamanında güzel bir oyun yaptı ama devamını getiremedi, tek atımlık mermisi varmış demek. Muhakkak bir oluşumun içinde yer almak istiyor gibi, bu çıkışlar, göz kırpmalar başka bir şeye yorulmaz...
  • PS 5 EXCLUSIVE yapsın bırakın küçük enişteyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.