Şimdi Ara

Minecraft Satışları 200 Milyonu Aştı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Dün 11. yıl dönümünü kutlayan Minecraft'ın tüm platformlar üzerindeki toplam satış miktarı 200 milyonu geçti.

    Geçtiğimiz yıl 10. yıl dönümünde paylaşılan haberde oyunun 176 milyon sattığı açıklanmıştı. Bu da oyunun son bir yıl içinde ek 24 milyon sattığını gösteriyor.

    Oyunun aylık kullanıcı sayısının 126 milyon olduğu belirildi fakat buna çok büyük ihtimalle Çin'deki oynaması ücretsiz versiyon da dahil.

    Minecraft geliştiricisi Mojang dün ismini Mojang Studios olarak değiştirdi ve logosunu yeniledi. Stüdyonun yeni oyunu Minecraft Dungeons 26 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak. Ayrıca yepyeni fikirlerinin olduğunu söylüyorlar.








  • Hayatımda sadece bir defa girdim bu oyuna o da sarmadı çıktım 200 milyon nedir ya, bunu yapan arkadaş 2.5 milyar dolara sattıktan sonra yatına oturup puro tüttürüyordur.
  • Ya abicim zaten sen oyun oynamıyorsun ki normal şartlar altında. Yani bir defa girmişsen bir oyuna, senin ortalamana göre bayağı zaman geçirmişsin demektir.

    Xbox konusuna yazmadığımı da biliyorsun, oradan laf atacağına, aç şu Steam hesabını, görelim bakalım orada ne oynamamışsın?

    İddia ediyorum oynadığın oyun sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Ama iş konuşmaya geldi mi, seni tanımayan birisi, oyun profesörü sanır. Oyun oynamıyorsun, bırak bu işleri, bak sinirlerini de yıpratıyor boş yere, sana ciddi bir ağabey tavsiyesi...

    @Mutlak.Sıfır
  • Helal olsun hem oyunun yapımcısına hem Microsofta:) zamanında satın aldığı paralar ile dalga geçmişlerdi. Adamlar çok iyi hamle yaptı. Minecraft dungeons ta çok tutacaktır.
  • Online inanılmaz keyifli. Single sıkıcı ama.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok keyifli bir oyun. Ray Tracing ile tekrar popülerliği tavan yaptı. Oyunun en önemli özelliği, bilinmemezlik. Oynarken ilk defa oynuyorsanız karşınıza çıkan şeyler sizleri çok şaşırtıyor. Arkadaşlarla oynamak çok keyifli. Eğitimde bile kullanılıp dizisi bile çıktığına göre, burada bir başarı vardır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YildirimBuyucusu

    Çok keyifli bir oyun. Ray Tracing ile tekrar popülerliği tavan yaptı. Oyunun en önemli özelliği, bilinmemezlik. Oynarken ilk defa oynuyorsanız karşınıza çıkan şeyler sizleri çok şaşırtıyor. Arkadaşlarla oynamak çok keyifli. Eğitimde bile kullanılıp dizisi bile çıktığına göre, burada bir başarı vardır.
    Bir ara her tarafta görüyordum bu oyunu beni pek sarmadı ya da bizden geçti artık sarmıyor pek.
  • Adamlar işi biliyor şimdi de minecraft evrenini seven ama oyundan sıkılanlara dungeons oyununu satacaklar ve oyun sağlam duruyor.
  • dunya rekorunu her sene yenılıcektır.
    herhalde onumuzdekı 20 yıl ıcerısınde bu rekoru egale eden bır oyun cıkarmı suphelıyım
  • Bu oyuna sanal lego benzetmesi çok doğru. Eşinizle dostunuzla çocuğunuzla oturup keyifle saatlerce oynayabileceğiniz bir oyun. Tek bir gamepass hesabıyla 4 kişi rahat rahat oynayabiliyorsunuz. Telefonda da rahat rahat oynanıyor. İçeriği de derya deniz. Çok normal bu kadar oyuncunun oynaması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minecraft eğlenceli oyun ama oyunun savaş mekanikleri kötü birde oyunda boss çok az.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.