Şimdi Ara

Yeni The Witcher Oyunu Ciri'nin Hikayesine Odaklanabilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'nin tamamlanmasının ardından The Witcher evreninde geçen yeni bir oyun üzerinde çalışmaya başlayacak ve bu oyunun ana odağı Ciri karakteri olabilir.

    CD Projekt RED baş yazarlarından Jakub Szamalek, VG247 ile gerçekleştirdiği bir röportajda "The Witcher serisine Ciri'nin baş karakter olduğu bir şekilde devam etmeyi hiç düşündünüz mü?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

    "İlginç bir soru. Peki siz Ciri'nin baş karakter olduğu bir oyunu oynamak ister miydiniz?"

    "Ciri'nin geçmişini biraz daha fazla keşfedemediğimiz için pişmanlık duyuyorum. Şaşırtıcı bir şekilde zengin ve kompleks bir karakter."

    "Yazarlar olarak, Ciri'yi istediğimiz kadar ekranda göremedik. Ama belki onun hikayesi ileride geri döneceğimiz bir şeydir."








  • Ne olur olmasın ! Lütfen Witcher'da en sıkıcı görevler Ciri ile alakalı olanlardı yan görevlerden ve de triss ,yennefer görevlerinden daha fazla zevk almıştım.Hearts of Stone ve Blood and Wine ek paketleri ana senaryodan çok daha iyiydi.Bence kendi karakterimizi yapabileceğimiz bir oyun olmalı.Bir çok okul var seçebileceğimiz potansiyel çok büyük sadece Ciri'ye odaklanılmamalı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2. ve 3. oyununu oynamış birisi olarak bu seride birçok etmenin yanında özellikle hikaye olarak benim ilgimi çekecek birşeye rastlayamadım. Çok dişimi sıktım, bunca övgünün nedenini anlamak ve genel kitlenin hayranlığına, eğlencesine ortak olabilmek için ancak nafile. Ne ana hikaye ne de oynanış olarak koca bir hayal kırıklığı benim için. Sadece grafikler ve rol yapma öğeleri güzel. Rol yapma öğeleri zaten 2. oyunda da gayet iyiydi hatta 3.'den geri kalır bir yanıda yok bu konuda. Müzikler fena değil. Hepsi bu..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Valla ben oynardım zevkle:) Yan göreve benzemez bu sıkıcı olsa da. Tüm oyunun Cirinin üzerine kurulması farklı olur. Ama istediğimiz gibi bir witcher yaratıp oynamak da çok keyifli olur :)
  • Hocam zaten witcher 3 ana senaryosu tamamen ciri üzerine kuruluydu.Bir oyun daha böyle olursa sıkıcı olur bana kalırsa.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Valla ben oynardım zevkle:) Yan göreve benzemez bu sıkıcı olsa da. Tüm oyunun Cirinin üzerine kurulması farklı olur. Ama istediğimiz gibi bir witcher yaratıp oynamak da çok keyifli olur :)


    2077 de karakter yaratma tutarsa onu kesin yaparlar.
  • Valla süper olur Witcher 3 bittiğinden beri aklımdaki fikir buydu.
    Ama istediğin okuldan bir karakter yaratabildiğin, hepsinin kalelerinin bulunduğu güzel bir haritada geçen Witcher da güzel olabilir.
  • Cirinin Korath Çölüne düşüp oradan Sıçanlara rastlayışı ve Bonhartın onu kaçırması ya da Aen Elle dünyasına fln gitmesini konu alan bir oyun yapsalar bence çok güzel olur kitaplarda gördüğümüz hikayeyi canlı olarak oynamak benim çok hoşuma gider.
  • Özgürlüğün tavan olduğu bir witcher oyunu güzel olur cyberpunk 2077 deki gibi:)
  • ben de ciri'yi geralt'a tercih edenlerdenim. ciri'nin yetenekleri de savaş animasyonları da beni daha çok tatmin ediyordu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Geralt sonrasi tutmaz bence bosversinler bunlari guzel bir cp2077 versinler bize.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni witcher gelsinde isterse dandelion'la bile oynarım
  • Witcher 3'deki gibi olmaz zaten. Daha detaylı bir hikayesi olur ayrıca olmasını da isterdim.


    Evrenler arası yolculuk yapabilen bir karakterle bir sürü hikaye bile çıkabilir. Hatta Ciri'nin Cyberpunk 2077'ye gittiğini bile söylüyordu Ciri'yi ilk bulduğumuzda.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Valla ben oynardım zevkle:) Yan göreve benzemez bu sıkıcı olsa da. Tüm oyunun Cirinin üzerine kurulması farklı olur. Ama istediğimiz gibi bir witcher yaratıp oynamak da çok keyifli olur :)


    İstediğimiz gibi bir Witcher yaratmak mı? Kardeş neler söylüyorsun aman bir SJW daha kaldıramaz bu kalp :D
    Şaka bir yana, kesin orada da b*kunu çıkarır fanatikler, zenci homoseksüel witcher...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ciri Witcher okulunda yetişmesine rağmen tam bir Witcher değil aslında. Kadim kan dan gelen özel güçleri olan bir karakter. Yeni Witcher oyununda başrolde mutlaka bir Witcher olmalı, bu da vesemir olabilir. Vesemir in gençliği anlatılabilir geralt ile tanışması. Heart of stone görevinde vesemir in eski yavuklusu ile tanışıyorduk. Yani aslında malzeme bol. Karakter yaratma gelirse Witcher i diğer rog lerden ayıran o karakterin cazibesi olayını kaybeden. Witcher i Witcher yapan karakter odaklı olmasıdır. Zaten oyunu oyuncuya sıkmadan oynatan etmen geralt 'ın güçlü karakter yapısı. Ve olaylar karşısında verdiği soğuk kanlı tepkileri. Herkesin görüşü farklı olabailir tabi ki. Karakter yaratma gelirse Witcher 'ın büyüsü kaybolur diye düşünüyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Geraltta olmalı daha oyunda gösterilmeyen şehirler var, oraları göstermeye çalışsalar yine ekmek çıkar yapımcı ekibe.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cirinin hikayesi geralt ile olan bağlantısından dolayı ilgimi çekmişti bence bu dünyaya ait istediğimiz gibi bir witcher yaratıp onunla oynasak daha başarılı olur ciri pek ilgimi çekmiyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: atsuma

    Ciri Witcher okulunda yetişmesine rağmen tam bir Witcher değil aslında. Kadim kan dan gelen özel güçleri olan bir karakter. Yeni Witcher oyununda başrolde mutlaka bir Witcher olmalı, bu da vesemir olabilir. Vesemir in gençliği anlatılabilir geralt ile tanışması. Heart of stone görevinde vesemir in eski yavuklusu ile tanışıyorduk. Yani aslında malzeme bol. Karakter yaratma gelirse Witcher i diğer rog lerden ayıran o karakterin cazibesi olayını kaybeden. Witcher i Witcher yapan karakter odaklı olmasıdır. Zaten oyunu oyuncuya sıkmadan oynatan etmen geralt 'ın güçlü karakter yapısı. Ve olaylar karşısında verdiği soğuk kanlı tepkileri. Herkesin görüşü farklı olabailir tabi ki. Karakter yaratma gelirse Witcher 'ın büyüsü kaybolur diye düşünüyorum.

    Kaygılarınızda haklısınız.Mass effect'te olduğu gibi bir karakter yapma ekranı olsa cuk oturur diye düşünüyorum.İsteyen karakteri kişiselleştiril istemeyende aynı Sheppard'ta olduğu gibi pre-set karakteri oynar.Böylelikle de oyunun cazibesi kaybolmaz diye düşünüyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Bence Olsun ciri güzel kadın

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bence olayların öncesini anlatan mesela ciri ne olduda bunlardan ayrı düştü kayboldu onu yapsınlar yada ilk oyunu remake yapsınlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.