Şimdi Ara

Tenet Ertelenirse Wonder Woman 1984 de Ertelenecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
25
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Koronavirüs salgını sebebiyle bu yılın çoğu büyük filmi ertelendi. Warner Bros.'un yaz döneminde çıkması beklenen iki büyük filmin de ertelenip ertelenmeyeceği ise merak ediliyor. Normalde vizyon tarihi Haziran olan Wonder Woman 1984, Ağustos ayına ertelenmişti, ancak şimdi bir kez daha ertelenme ihtimali bulunuyor. 
     
    Dünya'da yaşam yavaş yavaş normale dönse de hala sinemalar oldukça riskli. Çoğu ülkede de ne zaman açılacağı bilinmiyor. Bu yılın en çok beklenen filmlerinden olan Tenet için de eğer tüm sinemalar açık olmazsa ertelenecek denmişti. Aynı stüdyoya bağlı oldukları için bu durum Wonder Woman 1984'ü de etkiliyor tabii.
     
    Son açıklamaya göre eğer Tenet ertelenirse, Wonder Woman 1984'ün de Aralık ayına kadar ertelenmesi bekleniyor. Şimdilik Tenet'in vizyon tarihi 17 Temmuz, Wonder Woman 1984'ün vizyon tarihi 14 Ağustos.
     








  • son iki haftada 6 tane tenet erteleme haberi var bsc de. bu kadar ilginç olan nedir bu filmle ilgili ?
  • İlk defa duydum gidip fragmanı izledim. Cacık mı cacık bişey. Ay ışığı mı ay savaşçısımı ne ergen bi vampir filminde oynayan pudralı elemanın yer aldığı bir filmmiş. İşte ordan yürürlerse biraz yürecekler yoksa bırakın sinemada izlemeyi torrentten indirilecek mblara bile değmeyecek bir film.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2020 kasım aralık aylarına kadar sarkar
  • Ne kadar film ve yönetmenler konusunda cahil insan varmış görmüş olduk :) Süper bir film olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.