Şimdi Ara

Açık Dünya RPG Tainted Grail 25 Haziran'da Erken Erişime Açılacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
50
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Geliştirici Awaken Realms Digital, açık dünya rol yapma oyunu Tainted Grail'in 25 Haziran'da Steam ve GOG üzerinden erken erişime açılacağını duyurdu.
     
    Tainted Grail karanlık fantezi temalı bir açık dünyada geçen ve sıra tabanlı savaş sistemine sahip bir rol yapma oyunu. Keşif yapacak, zor seçimler verecek, seçimlerin sonuçlarına katlanacak veya zorluklara karşı savaşacaksınız.
     
    Erken erişim sürümü hikaye anlatımına odaklı tek oyunculu mod ve hardcore roguelike modu ile birlikte çıkacak.
     
    Hikaye anlatımına odaklı tek oyunculu mod üç saatlik bir macera sunacak. Roguelike modu ise rastgele oluşturulan haritalarda süresiz oynanış, üs kurma ve yeni oynanış mekanikleri içerecek. Bu modda hikaye anlatımının olduğu bazı anlar da bulunacak fakat diğer moddan ayrı olacak.
     

    Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • Oynayacağım bir oyun olmaz
  • Yalnız bunu görünce aklıma Slay the Spire geldi direk. Baya benziyor kart mekaniği. Tabii Slay the Spire kadar çeşitlilik yoktur. Acaba nasıl bir deneyim sunacak. Açık dünya kart oyunu biraz ilginç bir fikir. Üstelik RPG öğeleri var. Baya ilginç.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • acık dunya olupta 3 saatlık hıkaye anlatımı gercekten enteresan. aslında fırmalar acık dunya oyunlarında ozellıkle 100 saatlık oyun vaad edıyoruz dıye böbürleniyorlardı.
    fırmanın enteresan bır karar verme şekli varmış.
  • Bu ses ve ses tonu biryerlerden tanıdık geliyor okadar yakınki halen çözemedim yanılmıyorsam filim veya oyun ile alakalı bir ses bilen birisi söylesin pls...
  • Geçe sene kutu oyunu versiyonu kickstarter üzerinden yaklaşık 8 milyon dolar satış rakamına ulaşarak çıkış yaptı. Kutu oyunu dünyasında çok iyi bir konumda ve harika bir hikayeyi içinde barındırıyor. Awaken Realms son yıllarda adından sık söz ettiren bir firma. Tainted Grail ile birlikte firmanın üst düzey 4 kutu oyunu var.
    Nemesis
    This War of the Mine ( evet bildiğimiz meşhur bilgisayar oyununun kutu versiyonu )
    Tainted Grail
    Etherfield ( Bu sene içerisinde dağıtımı yapılacak )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.