Şimdi Ara

Charlie Cox'un Superman Rolünde Olduğu Bir Superman Filmi Planlanılmış

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Netflix'te yayınlanan ve özellikle ilk sezonu ile büyük bir başarı yakalayan Daredevil'ın başrolündeki Charlie Cox'un olduğu bir Superman filmi düşünülmüş yıllar önce.
     
    Üçleme olarak düşünülen Superman serisinin yaratıcıları Matthew Vaughn (Kingsman, X-Men: First Class) ve Mark Millar (Kingsman, Wanted) olacakmış Başrolde de çoğumuzun Daredevil dizisinden tanıdığı Charlie Cox olacakmış. Ayrıca seri Golden Age döneminden esinlenecekmiş, 
     
    Zack Snyder'in Man of Steel'i yönetmesi için işe alınmasından sonra bu proje iptal edilmiş. Sizce başarılı bir seri izleyebilir miydik, Charli Cox, Superman rolüne yakışır mıydı?
     








  • Bence gitmezdi daredevil ile o kadar alıştık ki farklı süper kahraman da düşünemiyorum kendisini. Süper kahraman dizilerin içerisinde en iyisiydi ardından Punisher geliyordu. Valla çok arıyorum bu dizileri özledim.

    Marvel yapacaksa diziyi devam ettirsin yada üçleme olarak daredevil çeksin. Punisher gibi diziyi de iptal edildi ona da el atılsın. Netflix'in hakları bu sene bitiyor diye biliyorum dur bakalım ileride bir şeyler görürüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daredevilin film serisi gelirse charlie cox olmayabılır. malum dızı karakterlerını canlandıranların hatırladıgım kadarıyle hıc bırı fılmlerde rol almadı. gozumuz bu adama alısmıs olsada fılmde baska bırını gorme ıhtımalımız yuksek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.