Şimdi Ara

New Mutants Dijital Olarak Yayınlanmayacak Gibi Duruyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
27
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Disney'in Fox'u geçtiğimiz yıl satın almasından sonra New Mutants filminin hakları da Disney'e geçmiş oldu. Vizyona girme konusunda sürekli bir sorun yaşayan New Mutants'ın dijital olarak yayınlanması konuşuluyordu, ancak Disney filmin sinemalarda vizyona girmesini istiyor gibi duruyor.
     
    Başlangıçta 13 Nisan 2018 olan vizyon tarihi, Şubat 2019'a itildi. Sonrasında ise 3 Nisan 2020'ye ertelendi. Filmin geçtiğimiz ay vizyona girmesi bekleniyordu, ancak ne yazık ki Koronavirüs sebebiyle sinemalar kapatıldığı için vizyona giremedi. Disney'in Marvel filmleri için yaptığı son takvimde de New Mutants kendine yer bulamadı.
     
    İnsanlar da filmin ya sinemalar açılınca hemen vizyona gireceğini ya da dijital olarak yayınlanacağı düşünmüştü. Geçtiğimiz günlerde de film Amazon'da ön siparişe açıldı ve insanlar dijital olarak yayınlanacağı düşündü. Ancak sonrasında durum düzeltildi Amazon yanlışlıkla yapıldığını açıkladı.
     
    Kısacası Disney, filmin direkt olarak sinemalarda vizyona girmesini istiyor gibi duruyor. Filmin başrollerinde Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Alice Braga ve Charlie Heaton gibi isimler bulunuyor.
     








  • anya ablamızı dev perdede ızleyemı tabıkı tercıh ederız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.