Şimdi Ara

Microsoft'tan Aaron Greenberg Xbox Series X Sunumuyla İlgili Olarak: 'Yanlış Beklentiler Oluşturduk'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Microsoft'un dün düzenlediği sunumda The Medium, Call of the Sea ve Chorus gibi güzel oyunlar görsek de sunumdan asıl beklenti Xbox Series X üzerinden kaydedilmiş saf oynanış videoları görmekti. Yine bazı oyunlardan saf oynanış olmasa da oynanış fragmanları paylaşıldı fakat Microsoft'un sunum için koyduğu başlığın "First Look Xbox Series X Gameplay" olduğunu ve oluşturduğu beklentiyi düşünürsek istediğimizi tam olarak aldığımızı söyleyemeyiz.
     
    Özellikle Assassin's Creed Valhalla için oynanış fragmanı deyip oyun içi fragman yayınlanması epey bir tepki çekti. An itibarıyla Ubisoft Kuzey Amerika kanalındaki videoda 20 bin beğeni ve 33 bin eksi mevcut.
     
    Sosyal medya üzerinden bu eleştirilere yanıt veren Xbox oyun pazarlama yöneticisi Aaron Greenberg "yanlış beklentiler oluşturduklarını" kabul etti.
     
    "Eğer hiçbir şey söylememiş ve Nisan ayındaki Inside Xbox gibi sadece çıkıp gösterseydik farklı tepkiler alacağımızı zannediyorum. Yanlış beklentiler oluşturduk ve bu bizden kaynaklıydı. Tüm geri bildirimler için teşekkür ediyoruz ve ekip olarak bu geri bildirimleri dinleyeceğimizin sözünü veriyoruz." 
     
    Assassin's Creed Valhalla kreatif direktörü Ashraf Ismail ise "Haklı olarak daha fazlasını görmeyi bekliyordunuz. Önümüzde uzun bir pazarlama kampanyası var. Derinlenmesine oynanış ve daha fazla bilgi göreceksiniz." dedi. 
     
    Microsoft, Temmuz ayında düzenlenecek sunumda Halo Infinite dahil olmak üzere birinci parti oyunlarını gösterecek.








  • Tabikide geri bildirimleri dinleme sözünü gerçekleştirmeyecekler yıllardır amatörce hatalar her seferinde özür dileriz kandırıldık hata ettik vır vır koskoca firma cengiz inşaat gibi politikalar uygulayıp sorun çıktımı şöyle böyle gelecekte telafi ederiz diyip aynı yoldan devam ediyor.Yine exler zayıf olucak yine konsol performans dışında bir albenisi olmayacak buraya yazıyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Aaron reis biz beğendik sunumu, evet insanlar farklı beklentilerle izlemiş beklediklerini bulamamış olabilirler ancak beğenmeyen "belli" bir kesimin ortak noktası belli. Yılda oynadıkları 1-2 tane "exc oyun" bitince Xbox başlıkları altında gezen kitle beğense ne olur beğenmese ne olur. Temmuz'daki sunumdan sonra Xbox 360'dan bile daha efsane bir konsolun doğuşuna şahit olacağız.


    Microsoft'tan Aaron Greenberg Xbox Series X Sunumuyla İlgili Olarak: 'Yanlış Beklentiler Oluşturduk'

    Microsoft'tan Aaron Greenberg Xbox Series X Sunumuyla İlgili Olarak: 'Yanlış Beklentiler Oluşturduk'


    Sözü God of War yönetmeni Cory Barlog'a bırakalım. Barlog reis sen sunumu nasıl beğenirsin he, sen hayırdır!!!

    Microsoft'tan Aaron Greenberg Xbox Series X Sunumuyla İlgili Olarak: 'Yanlış Beklentiler Oluşturduk'



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 9 Mayıs 2020; 1:34:8 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Grafitty-G

    Tabikide geri bildirimleri dinleme sözünü gerçekleştirmeyecekler yıllardır amatörce hatalar her seferinde özür dileriz kandırıldık hata ettik vır vır koskoca firma cengiz inşaat gibi politikalar uygulayıp sorun çıktımı şöyle böyle gelecekte telafi ederiz diyip aynı yoldan devam ediyor.Yine exler zayıf olucak yine konsol performans dışında bir albenisi olmayacak buraya yazıyorum.


    Zaten yine aynı hatayı yaparlarsa yine satışlarda Sony büyük fark atar. Özellikle PS'ın albenisi olan - exclusive oyunlara - cevap niteliğinde sağlam oyun serileri çıkarması da şart. Sadece çok daha iyi performans vaad ediyoruz diye satış yapabileceklerini sanıyorlarsa Xbox One ile yaşadıkları hüsranı hatırlatmak gerek.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Umarım gerçekten ders alırlar gerçekten. Temmuz özel oyunlar sunumu çok önemli çok.
  • Kandırıldık
  • Sunum yetersizdi çoğunlukla sinematik fragman vardı hep. Korku oyunları en çok ilgimi çeken kısım oldu, ancak içerikleri hakkında pek bir video yok iyi bir şeyler bekliyorum yine de o oyunlardan.

    Bakalım, tflops ile show yapıp sunumu batırırsan hiç kimse konsol güçlü diye otomatikman artılamaya bağlamıyor maalesef. Bu yüzden zaten PSPro denen dandik ara nesil 4K logolu XOX'den fazla satmaya devam etti. Diğer sunuma iyi hazırlanacaklarını düşünüyorum ama.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 8 Mayıs 2020; 19:40:42 >
  • Pazarlama yöneticisi bile kabul etmiş ama bazıları kabul etmiyor
    Sony de aynı hatayı yaptı GDC sunumunu göstereceklerine canlı yayın yapacağız dedi ve patladı
    Xbox gameplay dedi fragman gösterdi
  • Böyle büyük firmalar böyle komik hataları nasıl yapıyor çözemedim. Youtuber mısınız siz? Clickbait mi yapıyorsunuz? Youtube kanalından sorumlu kimse yazık dünden beri harıl harıl dislike siliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam hata bizde biz önce beklenti oluşturduk diyor bazı aklı evvellerde yok yok sizde hata yok diyor adam yok bizde hata var yanlış bir duyuru yaptık diyor bizim aklı evvellerde yine yok yok siz en iyisini yaptınız da millet yanlış anladı diyor. Ne denir , ne desem bilemedim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Harbiden 1 saatimi çaldılar ya. W3’de kafa dinliyordum mis gibi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Kandırıldık


    Aaron affetsin.
  • Yapılan hatanın farkında olmak önemli. Bu hatanın temmuzda özel oyunlar tanıtılırken olmamasını umut edelim.
  • Gereksiz Hype yaptilar fakat olabilir yinede rakibinden avantajli su anda konsol.Mininum 4k60fps versin her oyun kesin xboxtayim :))

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yeni nesil gameplay diye Xbox one a çıkacak AA oyunlardan teaser gösterdiler. Neyse ki buna bile Yarabbi Şükür diyebilecek müritleri var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl olay temmuz özel oyun sunumunda hadi hayırlısı .
  • Her seferinde geri bildiriminizi aldık deyip tekrardan aynı hatayı yapmak Pazarlama departmanında çalışanlar stockholm sendromu filan mı yaşıyor? Temmuzdaki sunumda umarım toparlarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.