Şimdi Ara

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 Xbox Series X'e de Gelecek, Yeni Fragman Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
51
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı Paradox Interactive ve geliştirici Hardsuit Labs, Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2'nin daha önce doğrulanan PlayStation 4, Xbox One ve PC versiyonlarının yanı sıra Xbox Series X'e de geleceğini duyurdu. Bu yılın sonlarında çıkacak.

    Xbox versiyonları Smart Delivery ve cross-save özelliğini destekleyecek.

    Oyunun tanıtım yazısı:
     

    Vampir terörü eyleminde senin varlığın Seattle kan ticareti savaşını körüklüyor. Şehri kontrol eden yaratıklarla huzursuz ittifaklar kur ve Seattle'ın güçlü vampir gruplarını kanlı bir iç savaşa sürükleyen büyük komployu açığa çıkar.
     
    Gücünü Besle, Gecenin Sahibi Ol
    Öne çıkan, hızlı ve büyük dövüş odaklı çarpışma sistemimizde sen ve benzersiz disiplinlerin bir silah değerindesiniz. Sen geliştikçe gücün de artacak; ama unutma ki Sahte Kılığın açığa çıkmaması için her şeyi yapmalı ve insanlığını korumalısın... Yoksa sonuçlara katlanırsın.

    Seattle'ın Karanlık Kalbine Gir ve Elit Vampirler Arasında Hayatta Kal
    Seattle ezelden beri vampirler tarafından yönetilmiştir. World of Darkness'ta orijinaline sadık kalarak yeniden canlandırılan Seattle konumlarında kurbanlarını avla. Şehrin doğuşundan bu yana varlığını sürdüren kadim kan kurucuları ve şehri yeniden tanımlayan teknoloji piyasasını yöneten yeni kanlarla tanış. Herkesin gizli emelleri olduğunu unutma ve müttefiklerini seçerken akıllı davran.

    Huzursuz İttifaklar Kur
    Seattle kan ticareti savaşında rekabet eden ve kendilerine has özellikleri ve hikayeleri olan gruplar arasından seçimini yap. Herkes seni, kimin yanında olduğuna bakarak yargılayacaktır ama unutma ki kimse elini kana bulamadan varlığını uzun süre devam ettiremez.

    Hikayeyi Yaşa
    World of Darkness'a gir ve seçimlerinle uyumlu ilgi çekici karakterlerle dolu bir şehirde vampir fantazini doya doya yaşa. Orijinal Bloodlines'ın yaratıcısı tarafından yazılan Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, ilk oyunda yer eden hırslara hayat veriyor ve hayranların en sevdiği bazı karakterleri sizlere sunuyor.

    Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • Dövüş mekaniklerini oturtursalar 10 numara bir RPG deneyimi olacak:)
  • Bence hatalariyla bile neslin sevilen oyunlarindan biri olucak

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şunu ikinci oyun ayarında yapsınlar ama unofficial patch halini kendileri yapacaklar :) Var ya temiz 20 yıl oynarım bunu. Al brujah yardır, bitti? gelsin gangrel, tamam? Hadi bakalım malkavian? Çok mu deli uuhu yardır tremere. Of of of boş bulundum hayal kurdum :) Çık artık insafsız blood mon aldık hadiii :D
  • 90TL iken çekin derim fiyat artabilir epicde bir ara daha ucuza girmişti. Benim sevdiğim bir oyundu ilki ama bu o kadar iyi gelmedi ucuz olması iyi en azından
  • Bugün xbox'ın gösterdiği oyunlar arasında beni sadece heyecanlarından bu oyun oldu.Geçen seneye göre biraz daha iyi gözüküyor.Seriyi;Redemption'dan beri takip ederim,beğenilerimize uygundur.Son olarak Türk kızı Elif'te remen ateş ediyor :D :D
  • O değilde bi Smiling Jack abimizi gösterselerdi yav.. Ya da efsaneler efsanesi Jeanette :):):)
  • Sunumdaki en beğendiğim oyun oldu. Alınır.
  • Unreal engine 4 ile yapıyorlar ama grafikler halen bi yavan. Geçen seneki E3'de gameplay göstermişlerdi ve dövüş mekanikleri çok kötüydü. Umarım düzenlemişlerdir. Kendi kendine FPS-TPS geçişlerini umarım düzeltirler
  • Oyun güzel duruyor Epic Games ve Steam'de istek listemde hangisi ucuz çıkarırsa ondan alacağım. :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.