Şimdi Ara

Mortal Kombat 11: Aftermath Genişlemesi Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı Warner Bros. Interactive Entertainment ve geliştirici NetherRealms Studios, Mortal Kombat 11 için genişleme paketi Aftermath'i duyurdu.

    26 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak.
     
    Aftermath genişleme paketi yeni bir hikaye, üç yeni karakter (Fujin, Sheeva ve RoboCop) ve üç yeni görünüm ekleyecek. $39.99 fiyattan satışa sunulacak.
     
    Ana oyun, Kombat Pack indirilebilir içeriği ve Aftermath genişleme paketini içerecek Mortal Kombat: Aftermath Kollection ise $59.99 fiyattan satışa sunulacak. 
     
    Aftermath, güven ve düzenbazlık etrafında şekillenen yepyeni bir sinematik hikaye sunacak. Yeni Zamanın Bekçisi ve Earthrealm'in koruyucusu olan Ateş Tanrısı Liu Kang, hayalini kurduğu geleceği güvence altına almak istiyor. Bunu yapmak için, akla hayale gelmeyecek bazı müttefiklerin ve tanıdık bazı düşmanların yardımını almak zorunda. Kaderleri belirsizken kime güvenebileceklerine ve kimi yenmeleri gerektiğine oyuncular karar verecek.  
      
    Genişleme paketinin çıkacağı gün ayrıca ücretsiz bir güncelleme de yayınlanacak. Güncelleme Klassic Dead Pool ve Soul Chamber dövüş sahneleri, yeni Stage Fatalities ve Friendships özelliğini oyuna getirecek.
     
    Duyuru fragmanını ve hikaye klibini aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
     
     
     








  • cok guzelde 40 dolar ne demek oyunun fiyatı
  • 40 dolar cok.Terminator vs robocop kapismasi 90larda bu filmlerle buyumus bizim nesil icin guzel bir nostalji olmus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte oyun şimdi tamamlandı :) Mevcut en başarılı dövüş oyunu. Herkesin oynamasını tavsiye ederim.
  • aşırı şiddet içerikli bir oyun haline geldi mk!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    aşırı şiddet içerikli bir oyun haline geldi mk!
    Mortal Kombat her zaman aşırı şiddet içerikli ve kanlıydı zaten. Onu diğer dövüş oyunlarından ayıran özelliği bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90'larda Terminator vs Robocop diye Sega'da oyunu bile vardı. Bunu bu oyunda da yaşatmak süper olmuş. Bana da jeton sonradan düştü. Önceki oyun MK XL'da da Alien vs Predator olayına girmişlerdi malum. Warner Bros'un Netherrealm oyun stüdyolarını almasının en büyük katkısı bu oldu adamların eli daha da güçlendi hem film karakterlerini hem de DC'nin karakterlerini oyunlarına ekleyebiliyorlar. Sızıntılara göre Ash(Evil Dead) kaldı bir tek eklenmemiş. Ancak tüm oyun tamamlandığında oyunda 40'ın üzerinde karakter olacakmış, kısacası PS2'deki Mortal Kombat Armageddon'dan sonra en zengin Mortal Kombat oyunu olacak. Yeni hikaye sanırım ölen karakterlerin de dirileceği herşeye sıfırlama çekmekle ilgili olacak gibi ama artık bu durumda da Mileena, Ermac, Smoke, Rain, Reptile, Sektor, Cyrax gibi ikon karakterler muhakkak eklenmesi gerekiyor. Herhalde eklerler ya oyun gerçekten mevcuttaki en iyi dövüş oyunu gibi duruyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • fiyata bak hey maşallah

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Fiyatı tam sürüm oyuna eşit neredeyse vay babam!Gelecek nesil için yeni bir dövüş oyun oyunu beklerken gereksiz heyecan yapmışım :(
  • Paket güzel ama hem ayrı satılıyo hemde fiyata bak oha.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sırf şu Robocop için o parayı vericem bide imkansız ama Bloodrayne'i görmek isterdi bu gözler 10 numarada yakışırdı oyuna neyse var bi hayalimiz...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    aşırı şiddet içerikli bir oyun haline geldi mk!


    Şaka di mi bu yorum ?! Lütfen şaka olsun çünkü.. Mortal Kombat'tan bahsediyoruz. Mature +21 oyun bu. +18 yada. Hayır oyunun tarihinde fatality olmayan tek bir tane oyunu var. O da MK vs DC.. Onun dışında hep böyleydi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 40$'a dlc mi? Bütün oyun 40$ zaten, bu ne saçmalık. Dünyanın en pahalı dlc'si bu heralde.
  • Mk’ya şiddet içeriyor diyenleri kaale almayın. Son yıllarda yapılmış en iyi dövüş oyunu. Serinin de en iyi oyunlarından. Grafik, dövüş mekaniği zaten müthiş. Fiyatı da pc versiyonu gibi 100 lira civarı olsa daha iyi olurdu. Ayrıca dlc’yi en azından premium versiyona sahip olanlara ücretsiz vermelilerdi. Oyunun kendisine pahalı diyen varsa pc’den oynasın. 2 hafta önce 42 liraya düşmüştü. Oyuna gelmesini istediğiniz karakterler varsa Ed Boon’a twitterdan yazın. Eminim her düşünceyi değerlendiriyorlardır. Sızıntılara göre Ash, Havik, ve bir iki karakter daha eklenecek. Fujin’i tahmin etmiştim. Umarım Reiko da eklenir, hem kötülere biraz daha adam lazım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şimdi gereksiz büyütüp boşuna oyunun fps'ini düşürücez

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.