Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla'da İsterseniz Çift Kalkan Kullanabileceksiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Assassin's Creed Valhalla'nın kreatif direktörü Ashraf Ismail, oyunun savaş sistemi hakkında yeni bilgiler paylaştı.
     
    Belirttiğine göre, oyunda neredeyse her silah, dual-wield kombinasyonunu destekleyecek. Yani isterseniz iki elinize de kalkan alıp savaşa girebileceksiniz. Dual-wield savaş sırasında her elinde birer tane olmak üzere iki silah kullanma tekniğidir.
     
    "Baltayı fırlatabilme oyunda sahip olacağınız bir yetenek. Ayrıca dual-wield oyunun savaş sisteminin önemli bir parçası ve oldukça geniş seçenekler sunacak. Hemen hemen sahip olduğumuz tüm silah kombinasyonları ile dual-wield yapabileceksiniz. Eğer aynı anda iki kalkan kullanmak istiyorsanız, bunu yapmanıza olanak sağlayacağız." 
     
    Assassin's Creed Valhalla bu yılın sonlarında PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak.

    Geliştiricilerin oyunun sinematik fragmanını değerlendirdiği videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • dark souls'daki buildlar geldi aklima
  • Videoyu ilk izlediğimde, sonundaki ana kahramanın teke tek dövüştüğü düşmanı ana karakterimiz sanmıştım, diğer çam yarmasına kıyasla daha çok yakıştırdım role.
  • Odin is with us dediğinde tüylerim ürperdi efsane oyun olucak dizi ile aynı yapmışlar nerdeyse
  • yapmak için yapıyorlar artık o gizem duygusu suikasci eğitimi yerini paldır küldür savaşa bıraktı

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • DLC lere de Vikinglerin mitolojileriyle ilgili şeyler koyarlar yüksek ihtimalle. Ben Viking temasının olmasını çok istiyordum ama hala aklıma takılan bir soru işareti var. Bu da umarım bu originse veya odyssey e viking skini giydirilmiş bir sığ oyun mu olacak yoksa cidden ayırt edici farklılıklar içerecek mi? Şuanki korona ortamında çalışmakta da sorunlar var çünkü. Bu ortam olmasaydı bu gibi farklılıkların olma olasılığına daha yüksek ihtimal diye bakabilirdim ama bakalım. Yine de sevinçliyim tema olarak bunu seçmelerine. Merakla bekliyorum

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: encuni

    yapmak için yapıyorlar artık o gizem duygusu suikasci eğitimi yerini paldır küldür savaşa bıraktı


    + Level sistemi falan iyice.. Neyse, bunu bile deli gibi öven kitle olduğu sürece kimse AC 1 ve 2 oyunları beklemesin. Hele ki PoP falan aman ha, imkansız.
  • Megathrone26 kullanıcısına yanıt
    Valhalla'da da Odyssey'de olduğu gibi mitolojik öğeleri Piece of Eden aracılığıyla hikayeye yedireceklerini düşünüyorum.
    Beni en çok meraklandıran yaratık Jörmungand yani World Serpent'in oyuna eklenip eklenmeyeceği.
  • Yemişler combatı. Oynanıştaki yeniliklerden, karakterin ağırlığını artık hissedecek miyiz unity'de ki gibi, grafik ne düzeye geldi onlardan bahset biraz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Assassin's Creed Valhalla'da İsterseniz Çift Kalkan Kullanabileceksiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son iki AC oyunu güzeldi. Bakalım bu nasıl olacak ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Umarım oyunda mitolojik legendary bir balta olur. Kratos’un baltası gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ciddi ciddi şu oyundan heyecan duyan var mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Zebercet

    Beyler ciddi ciddi şu oyundan heyecan duyan var mı?


    gram heyecan duymadım
  • İnsan bir AC II seviyesinde bir oyun bekliyor ama işte...
  • Level sistemini kaldırmadıysalar bunuda oynamam büyük ihtimal pas geçerim. Origins'i yarıda bıraktım Oddysey'in sadece başlarını oynadım bana göre olmadığını anladım bıraktım. En son severek oynadığım AC oyunu Unity'ydi. Syndicate'ide bitirmiştim ama Unity'den sonrasını yakıştıramadım bu seriye ve saçma sapan level sisteminden ötürüde bıraktım zaten. Birde her köşe başı bi aktivite yan görev tarzı şeyler var haritada böyle birbirini tekrar eden saçma sapan şeylerle dolu. Yaw şeyini çıkarıyorlar işin, az yapın öz yapın bazı şeyleri. Böyle devasa haritalar ama kötü mekanikler çok fazla görev ama içi boş yapınca olmuyor bu iş daha çok oyundan soğuyorum. Birde piyasadaki bir sürü daha iyi oyunları oynadıktan sonra hiç çekilmiyor. Bakalım gameplay göstersinler belli eder zaten kendini umarım Oddysey kopyası bir oyun değildir. Hala AC isminide zaten tanınan bir marka olduğu için kullanıyorlar yoksa alakası yok son 2 oyundur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Heyecan duymadım diye herkese belirtmenize gerek yok. Ayrıca oyun çok değişti diyenleri Can Sungur'a alalım çok güzel anlatmış durumu. AC serisinin eleştirilebileceği tek yanı bu oyunları AC ismiyle çıkarmaları zira son 2 oyunu ve Valhalla başka bir yöne evrildi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • AC değişti gizlilik yok artık diyenler Can Sungur'un AC videosuna bakın çok çok iyi. Ben de eski formül AC oyunlarını sıkıcı buluyordum. Odessey'i Kassandra ile 55 saatte bitirdim ve çok keyif aldım. Bu oyunu merakla bekliyorum.
  • Olabilir zevk meselesi bu kisiden kisiye degisiklik gostermesi normal. Bu demek ki biraz seyle alakali ilk AC oyunlarini sevenler bu yenileri sevmiyor olabilir bu benim icin gecerli. Seven alip oynasin ona birsey diyemem. Bakalim belki bu kez cezbedici birseyler goruruz. Oyunu gormek lazim once henuz bir karara varmak dogru degil bu oyun hakkinda.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.