Şimdi Ara

Charlie Cox, Spider-Man 3/Daredevil Söylentilerini Yalanladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
52
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Disney'in yarattığı Marvel Sinematik Evreni'nin ardından Disney+ için kendi dizilerini yapmaya karar verdiği için, Netflix'te yayınlanan tüm Marvel dizileri sonlandırıldı. Çoğu izleyici de bu oyuncuları ve karakterleri en azından Marvel filmleri içerisinde görmek istiyor.
     
    Bu konuda da sürekli bir söylenti çıkıyor. En son çıkan söylenti ise Spider-Man'in üçüncü filminde, Daredevil'un bulunması. Böyle bir söylenti çıkınca herkesin aklına oyuncu olarak Netflix'teki Daredevil dizisinin başrol oyuncusu Charlie Cox geldi.
     
    Ancak Charlie Cox bu söylentiler hakkında konuştu ve doğru olmadığını açıkladı. Charlie Cox " Söylentileri duydum. Ama kesinlikle benim oynadığım Daredevil değil. Eğer bu söylentiler doğruysa benim oynadığım Daredevil bulunmuyor, başka bir aktör vardır." dedi. Yani Daredevil söylentileri bu şekilde bitmiş oldu.
     
    Umuyoruz ki Netflix'te gördüğümüz Marvel karakterlerini Disney'de görebiliriz.
     








  • Charlie Cox, en sevilen Daredevil oldu. Dizi ve sinema evreni farklı olduğu için sinema versiyonu tercih edilmeyebilir. Asıl başarısı diziden geldi.
  • Zaten çoklu evren olayına girdiler, farklı Daredevil der geçerler.
  • Arkadaşlarımı inandıramıyorum ama burada bir daha söyleyeyim, Netflix’in Daredevil serisi müthiştir. Bu türü sevenlerin kesinlikle atlamaması gereken bir yapımdır. Öylesine izleyeyim çerezlik diye başlamıştım ama beni benden aldı, acayip lezzetli ve kaliteli bir iş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fabahcivan kullanıcısına yanıt
    Harika bir dizi evet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.