Şimdi Ara

Star Wars/Cassian Andor Dizisinin, Hangi Zaman Aralığında Geçeceği Açıklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
36
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Disney'in Disney+'ı erişime açmasıyla birlikte genişleyen Star Wars evreninin az konuşulan yeni üyesi Cassian Andor dizisinin, geçeceği zaman zaman aralığı açıklandı. 
     
    2016 yılında yayınlanan Rogue One: Bir Star Wars Hikâyesi ile popüler olan Cassian Andor karakterine yoğunlaşacak olan dizinin zaman aralığı açıklandı. Rogue One hikayesinin öncesini anlatacağını zaten biliyorduk. Son açıklamaya göre ise Rogue One'dan tam olarak 5 yıl öncesini anlatacağını öğrenmiş olduk.
     
    Dizinin ne zaman yayınlanacağı ne yazık ki bilinmiyor. Ancak yayınlandığında Disney+'a özel olacak. Dizide başrolü yani Cassian Andor karakterini Rogue One'da olduğu gibi Diego Luna canlandıracak. Bunun dışında ekipte Genevieve O'Reilly, Stellan Skarsgård ve Alan Tudyk gibi oyuncular da bulunuyor. 
     








  • Netflix gibi çöp bir platforma kala kaldık. HBO ile Disney şu ülkemize girse özel fiyatlandırma yapsalar abone sayısı tavan olucak ah be üst birileri sesimizi duysa da getirse şu platformları bizlere torrent den indirmekten bıktım artık.
  • Star Wars'ın o kadar büyük bir evreni varken Disney sadece filmlerin zamanında sıkıştırmaya çalışıyor her şeyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    netflixin sevilmeme sebebi nedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.