Şimdi Ara

Ori and the Will of the Wisps | Video İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Bu videomuzda Ori'nin 5 yıl aradan sonra çıkan yeni oyunu Ori and the Will of the Wisps'e yakından bakıyoruz. Bakalım ilk oyunuyla beğenilen Ori, devam oyunuyla kendini daha ileri taşıyabilmiş mi? 



  • Bu tarz sanatsal oyunların oynanış yönü genelde hafif kalıyor. Örneğin Gris, tablo gibi oyun ama oynanış mekanikleri zayıf.
    Ori and the Will of the Wisps'te ise AAA oyunlardan fazla mekanik var, açtığınız her yeni özellik oyuna yeni bir tat katıyor. Neslin en zevkli oyunlarından biri kesinlikle.
  • Erken olmuş biraz :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok tatlı bir oyun ya... Grafikler muhteşem...

  • İlk oyun zaten harikaydı. Siz de ikinci oyunu aklıma soktunuz. Kaybedecek zaman yok :)

  • Türünün en iyisi ama ben ilk oyunu daha çok beğenmiştim zor olduğu için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz sanatsal oyunların oynanış yönü genelde hafif kalıyor. Örneğin Gris, tablo gibi oyun ama oynanış mekanikleri zayıf.
    Ori and the Will of the Wisps'te ise AAA oyunlardan fazla mekanik var, açtığınız her yeni özellik oyuna yeni bir tat katıyor. Neslin en zevkli oyunlarından biri kesinlikle.
  • Mükemmel oyun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • grafikler harika . Oyunda çok iyi
  • Umarım bu ikinci oyun birinci kadar kazık değildir. Zira birinci oyunda bir yerdeki zorluktan ötürü bölümü geçemeyip oyunu biteremeden bıraktık sonuçta iş var güç var sanıyorlar ki bizim için aylarını günlerini ve bütün zihnini harca, bölümü geçemezsen oyun moyun yok dediğin bir oyuncu sana sadık kalacak ve buna boyun eğecek. Bu mantık anlayışı ile oyun firmaları boş zamanı bol ergenleri kendisine mahkum etse de yetişkin ve iş güç sahibi oyun severler için oyunları artık bir zaman katili olarak görmeye başlamalarına neden oluyorlar. Zor bir bölümü üç beş uğraşta geçemiyorsak, puan kırarak geçme hakkını bana tanısın ki ben de hem oyunuma devam edip grafiklerin tadını çıkartayım hem de sabah işime gücüme ekmeğimin peşine gidebileyim. Ama bunu düşünebilen oyun firması henüz görmedim. Sadece çocuk çocuk bize yeter diyorlar eyvallah. Yolunuz açık olsun ne para yatırırım ne de oynamaya tenezzül ederim. Gider youtube dan geberene kadar uğraşanları seyrederim daha iyi.

  • Bu tür platform tarzı güzel grafikli ve oynanışı keyifli bir oyun serisi olarak da Trine'i şiddetle tavsiye ederim. Merak edenler için şöyle bir şey. İsterseniz iki kişi bir arada veya tek kişi ile bir çok karakteri aynı anda oynayabilidiğiniz grafikleri ile gözlerinizi yerinden çıkartacak bir oyundur Trine. Zor da değildir bölüm geçişleri. Trine 1'den başlamanızı tavsiye ederim. Fiyatı da uygun ve Türkçe desteği var.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 4 Mayıs 2020; 9:24:18 >
  • Bu oyunu değil ilk oyunu oynadım Ori and the Blind Forest Steamde ve sevmedim. Hayır grafikleri inanılmaz güzel, karakter yönetimi hareketler harika. Ama... Aması oyun inanılmaz zordu. Üstelik en kolay modda bile bazı bölümleri geçmeniz saç baş yolduracak cinstendi. Hatta trainer ile oynayıp da yine de bitiremediğimizi, sürekli zorlandığımızı bilirim. Yanisi sırf eğlenmek için alınacak bir oyun gibi görünse de ne yazık ki size kök söktüren ömrünüzün ve değerli zamanınızın katili bir zırvadan başka bir şey değildi Ori and the Blind Forest nazarımda. Oyun insana iyi vakit geçirtip zamanından keyif almanızı sağlar Ori ise ömrünüzü ipotek alıp sinir sisteminizi yıkmak için üretilmiş gibiydi. Böyle oyunlar yapmayın lütfen. Oyuncular köle veya mazoşist değildir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 2 Temmuz 2020; 16:5:59 >
  • ilk oyununu da oynamıştım bunun çok beğenmiştim buda çok güzel duruyor. Grafikeri çok iyi adam neler yapmış öyle :))

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.