Şimdi Ara

Watch Dogs: Legion Yeni Nesil Konsolların Çıkış Oyunlarından Biri Olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Video Games Chronicle'ın haberine göre, Watch Dogs serisinin üçüncü oyunu Watch Dogs: Legion yeni nesil konsollar PlayStation 5 ve Xbox Series X ile birlikte çıkacak.
     
    The New York Times ile röportaj gerçekleştiren Ubisoft CEO'su Yves Guillemot, corona virüsü sebebiyle evden çalışmaya devam ettiklerini ve yeni nesil geliştirme kitlerini kullandıklarını belirtti. Yves Guillemot yeni düzenin işlere çok büyük olumsuz etkisinin olmadığını fakat yeni nesil konsolların ertelenmesi durumunda kendilerinin de oyunlarını erteleyebileceklerini belirtti.
     
    Sony ve Microsoft tarafından şu ana kadar yapılan açıklamalar konsolların ertelenmeyeceği ve bu yılın sonunda piyasaya sunulacağı yönünde. Buna göre Watch Dogs: Legion da bu yılın sonlarında çıkacak.
     
    Ubisoft'un diğer oyunları Rainbow Six Quarantine ve Gods & Monsters için de çıkış aralığı 1 Nisan 2020 - 31 Mart 2021 tarihleri denmişti. 
     
    Bu üç oyun da yeni nesil konsolların yanı sıra mevcut nesil ve PC'ye de gelecek.








  • Kesinlikle baştan sona yenilenmesi gereken ucuz, berbat bir seri. Boşa emek, yazık gerçekten onca zamana..
  • Yeni nesil konsollarda oyun yok diye alır insanlar. Hadi Ubi iyisin yine.
  • Gods & Monsters merak ediyorum, Belki Zelda'dan bir tık öndedir veya aynısının değişik NPC'li halidir diye... Gerisi umrumda değil, yeni gelecek Assassin's Creed dahil.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Benim de tam tersi yeni gelecek AC ilgimi çekiyor viking döneminde geçeceği için. Watch Dogs'tan bir nane olmaz. Bence ilk iki oyunun bile gerisinde bir oyun olacak.
  • AC dışında benim de Ubisoft oyunlarına ilgi alakam azaldı iyiyce. Eskiden Splinter Cell ile Prince of Persia dönemlerinde aşırı hoşuma gidiyordu bu firma son 5-6 yıldır iyice soğuttu.
  • Şu ubisofttan nefret ediyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mart ayından 1 sene sonraya ertelemeleri inşallah sadece yeni nesil konsollara da yakın olsun diye değildir de, üzerine daha fazla çalışırlar oyunun. Adamlar gırla oyun çıkarıyor ama içlerinde bir tane başyapıt denilecek oyun yok, en iyisi bile ''Güzel oyun'' deyip sonra kalıyor geride.
  • Ornitorenk_Perry kullanıcısına yanıt
    Son cümle adamların özeti.
    Rezil bir firma bence.EA ve Activision'dan bile daha rezil.
  • -The Avengers- kullanıcısına yanıt
    Bence hala saydığın 2 firmadan daha öndeler oyun sayısı ve çeşidi açısından. Ortalama üzeri yaptıkları şeyler oluyor yine. Diğer 2 firmanın durumu daha vahim. Hele EA nanay zaten.
  • Watch dogs 2 gibi olaydı iyiydi de böyle 10 karakterle bu oyundan bi cacık olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ornitorenk_Perry kullanıcısına yanıt
    Hiç katılmıyorum.EA daha yeni Star Wars'u yaptı.Titanfall serisini yaptı.
    Daha öncesine gelirsek Mass Effect serileri, Dead Space serileri, Dragon Age serileri(Son oyun yılın oyunu oldu), Battlefield serileri gibi bir sürü kendini oynatan ve cidden bazıları çok kaliteli olan oyunları var.Ubi'de çeşitlilik var da noluyor aynı oyunları farklı skinlerle millete kakalıyor, hatta farklı gözüken oyun serileri bile birbirine benziyor Bknz:Breakpoint-Division 2
    Hatta ceosu bile kabul etti oyunlarımız birbirine benziyor, değiştirmeye çalışacağız diye.
    Ubi'nin bir tane adam akıllı oyunu yok.AC serisi çöp seri kimse kusura bakmasın.Bir Far cry 3 iyiydi onun da aynısı 5 kere yaptılar milleti kusturdular.
    Sözün özü ubi rezil bir firmadır.Oyun dünyasından çekildim dese hiç yadırgamam.Çünkü hiç bir oyunu ilgimi çekmiyor.
  • -The Avengers- kullanıcısına yanıt
    İş kişiselleşiyor ama Mass Effect ve Dead Space'in şaşalı günleri geride kaldı. Dragon Age son oyunda toparlasa da 2. oyun ile pek beğenilmedi. BF serisini ise hala çok seven olsa da eskisi kadar arzulanan bir seri gibi gelmiyor bana. Titanfall'un ilki sadece mp olduğu için onu geçiyorum, TF2 bayağı övüldü evet ama onu da Respawn'u satın alabilmek için çok kötü zamanda çıkardılar ki şirketin değeri düşsün oyun satmayınca ve EA'in satın alımı kolaylaşsın; kim bilir 3 ne zaman gelir. Fallen Order ise güzel oyundu ama aynı zamanda problemleri de vardı teknik ve oynanış açısından bence.

    Ubisoft ise -ben pek sevmesem de- Origins ve Odyysey ile AC serisini yeniden diriltti birçok kişinin gözünde, R6 ile mp tarafında çok popüler, WD2 iyi puanlar aldı, FC serisi ise New Dawn ile batırsa da 5 ile yine genel itibariyle beğenildi vs.

    Ubisoft'u çok sevdiğimden demiyorum, sadece EA ile arasında seçim yapmam gerekse Ubi'yi seçerim ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ornitorenk_Perry -- 23 Nisan 2020; 17:31:40 >




  • Bende far cry merak ediyorum. Ubisoft büyük bir şirket her türlü oyun yapıyor oradan kazanıyor
  • Pehh oyun yeni nesile çıkıyor ve hala Watch Dogs 1in ilk trailerındaki kadar iyi gözükmüyor.Aradan iki nesil geçti be ayıp.
  • Ornitorenk_Perry kullanıcısına yanıt
    Saygı duyarım.
    No problem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.