Şimdi Ara

Avengers: Infinity War'daki Red Skull'ın İlk Tasarımı Paylaşıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Geçtiğimiz yıl yayınlanan Marvel'ın sinemadaki bir dönemini bitiren Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame'den yeni bir tasarım paylaşıldı. Filmde az ama önemli bir role sahip olan Red Skull'ın ilk alternatif tasarımı paylaşıldı.
     
    Her iki filmde de Red Skull'ın yanına Ruh Taşı'nı almak için gidilmişti.  Her zaman korkunç olarak resmedilen karakter, bu filmlerde biraz daha korkunçluktan uzaklaşıp sadece gizemli bir karakter olmuştu diyebiliriz. Ancak bu yeni paylaşılan görselde Red Skull'ın filmdeki Red Skull'a göre çok daha korkunç durduğu söyleyebiliriz.
     
    Bahsi geçen görselleri aşağıda bulabilirsiniz. Sizce hangisinin olması daha iyi olurdu? 
     

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Early exploration design of Red Skull for Avengers Infinity War....I was at Marvel in the Visual development team lead by Ryan Meinerding....was allot of fun to work on this guy got to do some design work here and there for a few days .....Rodney fuenteblla ended designing the final for the film.....take a look at the other amazing talented artists who explored some kool designs by Jerad S Marantz,Justin Sweet,Ian Joyner,Anthony Francisco,Jackson Sze and John Staub.....loved the film. #jeradmarantz #ianjoyner #johnstaub #rodneyfuentebella #jacksonsze #justinsweet #marvel #avengersinfinitywar #redskull #conceptart #characterdesign #zbrush #keyshot #ryan_meinerding_art

    Constantine Sekeris (@constantinesekeris)'in paylaştığı bir gönderi ()








  • Filmdeki tasarım bence daha iyi, ilk göründüğünde kim olduğu rahatça anlaşılabiliyor. Buradaki biraz korkutucu olmuş ve orijinalden farklı, belki o yüzden kullanılmamış olabilir.

    Karakter ile ilgili eksi verebileceğim tek şey karakteri Endgame'de Hugo Weaving'in canlandırmaması.
  • Gönderi deki tasarım da güzel ama filmde kullanılsa o mistik gizemli havayı yansıtamazdı bence, bu görsel daha çok ofansif bir Red skull gösteriyor. Ama beğendim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.