Şimdi Ara

A Quiet Place 2 ve Top Gun: Maverick'in Yeni Vizyon Tarihleri Belli Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Koronavirüs salgını sebebiyle neredeyse her film ertelendi. Bu filmlerden bazıları da A Quiet Place 2 ve Top Gun: Maverick. Bu iki film daha öncesinde Koronavirüs sebebiyle belirsiz bir tarihe ertelenmişti. Artık yeni vizyon tarihlerine sahipler.
     
    19 Mart 2020'de vizyona girmesi beklenen A Quiet Place 2 ne yazık ki belirsiz bir tarihe ertelenmişti. Son açıklamaya göre filmin yeni vizyon tarihi 4 Eylül 2020. Filmin yönetmenliğini John Krasinski yapacak. Oyuncu kadrosunda ise Emily Blunt, John Krasinski, Djimon Hounsou ve Millicent Simmonds gibi isimler bulunuyor.
     
    Yeni vizyon tarihine sahip olan diğer film ise Top Gun serisinin devam filmi Top Gun: Maverick. Filmin 24 Haziran olan vizyon tarihi artık 23 Aralık 2020. Filmin başrolünde ise Tom Cruise bulunuyor.
     
    Sünger Bob animasyon filmi The SpongeBob Movie: Sponge on the Run ise 31 Temmuz 2020'ye ertelendi.
     








  • Virüs geçmeyecek ve yine ertelenecek :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A quiet place 1 çok iyi bir gerilim filmi insan izlerken keşke dizisi olsa diyor kusursuz film, sesler duygular ilişkiler herşeyi çok iyi, japon çizgi filmlerini hatırlattı bana

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sessiz bir yer 2 tam da sinemaların kapandığı zamana denk geldi.Perdeler en son Vin Diesel'in şu filmini gördü, ondan sonrası malum.Benim icin "Sessiz Bir Yer 2" senenin en sürpriz filmi oldu.Çıkacağından bile haberim yoktu.Umarım ilk film gibi bekleneni verebilir.Gerçi boşluklar da vardı senaryoda.Ama çok beğenmiştim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.