Şimdi Ara

Mortal Kombat 11'in Bir Sonraki DLC Karakteri Ash Williams Gibi Görünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
48
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Mortal Kombat 11'in bir sonraki indirilebilir içerik karakteri sızdı.

    Evil Dead serisinden Ashley Joanna "Ash" Williams.

    Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından gönderilen mailde, Army of Darkness'tan Ash karakterinin telif hakkının aldığını belirtiliyor.
     
    Nisan 2019'da Mortal Kombat 11 indirilebilir içerik karakterleri sızdırılmıştı ve o listede Ash de yer alıyordu. O listeden Shang Tsung, Joker, Nightwolf, Terminator, Sindel ve Spawn oyuna eklendi. Geriye kalanlar Ash, Fujin ve Sheeva.

    Mortal Kombat 11 PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.




  • Ash'ten ziyade her ne kadar içlerinde hikaye gereği ölmüş olanları da olsa ninjaları tamamlasalar keşke yani Ash karakteri olsa nolur olmasa nolur Mortal Kombat kendi karakterlerini arttırmalı bence daha tatlı olur. Smoke, Ermac en çok istediklerim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Punisher155

    Ash'ten ziyade her ne kadar içlerinde hikaye gereği ölmüş olanları da olsa ninjaları tamamlasalar keşke yani Ash karakteri olsa nolur olmasa nolur Mortal Kombat kendi karakterlerini arttırmalı bence daha tatlı olur. Smoke, Ermac en çok istediklerim.

    Katılıyorum Cyber ninjalar Cyrax, Sektor , Favori karakterim Kenji bence oyunda olmassa olmaz hatta dlc değil direk npc olarak oyunda olduklarından güncelleme ile eklenmeli bana görede ne yaparsın ? Oyunun içindeki dosyalar ayıklanarak Dlc karakterler bulunuyor. Oyunun içinde yayınlanmamış Fujin, Ash ve sheeva şuan çıkacak olan karakterlermiş. Takeda, Havik ve mortal kombat x'deki dlc Michael myers tekrar dlc olarak geri döncek deniyor.
  • fujin,sheeva,reiko,humansmoke,ash,michaelmyers gelse gzl olur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.