Şimdi Ara

Xbox Series X Tüm Xbox One Oyunlarını Destekleyecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
2.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Microsoft, yeni nesil Xbox konsolunun geriye uyumluluk özelliğini detaylandırdı.
     
    Xbox resmi twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre, Xbox Series X şu anda Xbox One'da geriye uyumlu olan tüm orijinal Xbox ve Xbox 360 oyunları ile birlikte Xbox One'daki tüm oyunları destekleyecek.
     
    "En sevdiğiniz oyunları Xbox Series X'te oynayın. Harici hard diskinizi Xbox Series X'e bağlayın ve tüm oyun kütüphanenize anında erişin."
     
    "Şu anda geriye uyumlu olan tüm oyunlar. Artı tüm Xbox One oyunları."
     
    Bugün Ubisoft, Rainbow Six Siege PlayStation 4 ve Xbox One disklerinin PlayStation 5 ve Xbox Series X'te çalışacağını açıkladı. Bu da geriye uyumluluğun sadece dijital olmayacağını doğruluyor. 
     
    Rakibi PlayStation 5 ise çıkışında sadece 100 adet PlayStation 4 oyununu destekleyecek. İleride daha fazla oyunun eklenmesi planlanıyor fakat PlayStation 4'ten önceki nesiller için bir plan yok.
     
    Xbox Series X ve PlayStation 5 bu yılın sonlarında piyasaya sunulacak.








  • Eğer bu exc oyununu çözsün Sony ezip geçicek zaten busefer.Şu an tek eksisi kaliteli Exc oyunlar.Multiplatform oyunlarda Ps5 den çok daha iyi performans sergileyecekleri ortada Yok Ps5 SSD si daha hizlimıyış hikaye bence.Multiplatform Oyunlarda en iyisini sunsun birde adam akıllı exc oyun çıkardımı bitti iş Sony de kusura bakmasın benim babamın şirketi değil madem yaptıkları işi ciddiye almıyorlar geçerim Xboxa çokta tın yani Ps Exc.oyunları içinde gerekirse kiralarım Multide işi götürcek Xbox.
    Anlamadığım şey şu ,sen hali hazırda olan nesli oyuncu yanlısı davranarak cıkısında daha güçlü konsolu daha ucuza tanıtarak ,TV değil Games diyerek oyuncuların gönlünü fethettin.Zaten halihazırdaki büyük kitleni rakibinin 3 4 katına çıkardın,peki kardeşim neden senin rakibin sürekli daha iyi hamleleri;aradaki farkı sadece exc. oyunlara düşürmüşken, sen yerinde saydın ?

    Koskoca 7 yıllık bir liderlik varken elinde rakibin doğruları (game pass,geriye tam uyumluluk,daha güçlü konsol vs.) böyle şeyler yapmak yerine hatta daha iyisini yapmak yerine neden yerinde saydınki ?

    PS1'den beri PS kullanan biriyim ilk defa SONY'e karşı kızgın durumdayım,heleki şu uyumluluğu PS3,PS2 oyunlarına getirmeyip olan PS4'te bile dalga geçer gibi 100 oyun demeleri beni tam sinir eden nokta oldu.Çok yanlış politikalar ile yönetildiği kanısındayım şirketin. Muhtemelen bu nesil XBOX alıp,özel oyunlar içinde eş dosttan 1 2 günlüğüne PS alacağım.
  • Xbox Series X Tüm Xbox One Oyunlarını Destekleyecek


    Microsoft tamam yeter sakin ol adamım.
  • Galiba yeni nesil Xbox konsolu exclusive oyunlar dışında(kendine özel oyunu yok gibi bir şey) her konuda önde başlayacak. Fanboyların bu konuda çok ağlamaması lazım, rekaber her zaman tükeyiciye yarar.
  • Yalnız Microsoft'un xbox oneda da doğru düzgün hiçbir oyunu yok. Fanboylar yeni nesilde bol bol teraflops oyununu oynarlar artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müdür727 -- 20 Mart 2020; 14:45:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şuna windows 10 modu da ekleyin, pcyi satıp xbox serles x alalim

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tam Ps5 de istediğim özellik Microsoft gerçekten çok cömert davranıyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Valla Microsoft Taş gibi Stüdyolar aldı, Adamlar rakibinden Donanımdada Yazılımdada daha üstün zaten..Derslerine bu nesilde çok iyi çalıştıkları belli..Yılların PS kullanıcısı olarak benim aklımı çeldiler..Düşününce bu nesil oynadığım oyunların anca %20'si özel oyundu, Geri kalanlarıda rakip konsol daha iyi oynatıyordu..Ben Rdr 2'yi Pro'da bulanıklıktan oynayamamıştım, 4K moduna alınca acayip bulanık oluyordu..1080p oynamak zorunda kalmıştım.Rakip Xbox one X'te millet Cam gibi gerçek 4K oynuyordu..Yani demek istedigim şu; 3. Parti oyun yapımcıları Özel oyun yapımcıları kadar özenmiyor..Rockstar göz göre göre Sorunlu çıkarmış...İlk işim Son gelecek olan 2 exc. Oyunu oynayıp Ps4 Pro'mu satıp One X almak..Beni anca bu makine birkaç yıl idare eder..Hangi yeni nesil konsolu alacağıma bu sürede tam olarak karar veririm.Anca konsollar yerine oturmuş olur..Belki Ps5 Proda çıkar..




  • Microsoft konsol savaşlarını resmen başlattı bakalım Sony'den ne hamle gelecek.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • abi kabul etmek lazım MS koptu gidiyor. Diğer tarafta Sony'den adam akıllı hiçbir icraat yok. İşler tersine dönüyor. Hadi hayırlısı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Eğer bu exc oyununu çözsün Sony ezip geçicek zaten busefer.Şu an tek eksisi kaliteli Exc oyunlar.Multiplatform oyunlarda Ps5 den çok daha iyi performans sergileyecekleri ortada Yok Ps5 SSD si daha hizlimıyış hikaye bence.Multiplatform Oyunlarda en iyisini sunsun birde adam akıllı exc oyun çıkardımı bitti iş Sony de kusura bakmasın benim babamın şirketi değil madem yaptıkları işi ciddiye almıyorlar geçerim Xboxa çokta tın yani Ps Exc.oyunları içinde gerekirse kiralarım Multide işi götürcek Xbox.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sony, MS'yi bitti gitti diye düşünüyordu galiba. Microsoft, 360'ta olduğu gibi ezecek. Exclusive için FH dışında bir kaç şey yaparsalar nesil başında ezip geçecekler.

    Türkiye için uyguladığı abonelik fiyatlarıyla da MS 1-0 önde başlayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin ben canını yirim yav..
  • Xsx'e geçeceğim belli oldu.Single oyunlara ve ps exclerine para dayanmıyor.Microsoft'un online oyunlarda ping durumu en azından daha iyi durumda.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Series X almayı düşünüyorum bende One X'i satıp. PS tarafında denildiği gibi exc oyunlar dışında açıp kullanmıyorum bile. Adamlar yeni çıkan oyunları pat diye Game Pass'e ekliyorlar. Microsoft eğer oyun konusunda Sony'i yakalayabilirse bu neslin kazananı olur. Ama sadece Halo,Gears,Forza yaparak olmaz bu iş. Ori, Hellblade gibi yapımlarda var ama GoW, Uncharted,Last of Us gibi serileri yakalayabilecek bir seri hala yok Microsoftta. Sonuç olarak çekişsinler ki biz oyuncular kazanalım diyelim ne diyelim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Series X almayı düşünüyorum bende One X'i satıp. PS tarafında denildiği gibi exc oyunlar dışında açıp kullanmıyorum bile. Adamlar yeni çıkan oyunları pat diye Game Pass'e ekliyorlar. Microsoft eğer oyun konusunda Sony'i yakalayabilirse bu neslin kazananı olur. Ama sadece Halo,Gears,Forza yaparak olmaz bu iş. Ori, Hellblade gibi yapımlarda var ama GoW, Uncharted,Last of Us gibi serileri yakalayabilecek bir seri hala yok Microsoftta. Sonuç olarak çekişsinler ki biz oyuncular kazanalım diyelim ne diyelim.
    Hocam ben çok farklı oyunlar bekliyorum hatta şu Hellblade oyununu bence çok farklı bir çizgiye çekecekler. Gow yerini hiçbir oyun alamaz, o seri çok eski bizim çocukluğumuz ergenliğimizin serisidir, ismi yeri bellidir. Sürekli bu oyunla karşılaştırma yapmak bence yanlış. Gow benzeri bir oyun yapsa bu sefer Gow çakması diyecekler. Gow zaten var hocam açar oynarız, Gow gibi bir oyun değil daha farklı ama o havayı verdirecek bir oyun olmalı. Orjinal fikirler olmalı birbirinin benzeri oyunlar olmamalı bence.




  • Xbox one da oyun mu vardı oynanacak abi çok komiksiniz gerçekten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft o kadar dogru isler yaparak basladi ki yeni nesil konsol isine, ne desem bilemiyorum. Guzel exc. oyunlar da gelirse Sony cok geriden gelecek yeni nesilde.
  • Bir PS kullanıcısı olarak Xboxı kutluyorum adamlar temiz işler yapmaya başladı. Parayı denkleştirirsem Series X alacağım gibi.
  • eski nesilde 100lerce oyunum var kütüphanede, üstüne game pass ekleniyor umarım bugün kü gibi o sistem uygun fiyatla devam eder o zaman yeni xboxa merhaba deriz. ps5i anca pronun sessiz modeli çıkarsa o zaman alır yeni exlerinde tadına bakarız

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Bir PS kullanıcısı olarak Xboxı kutluyorum adamlar temiz işler yapmaya başladı. Parayı denkleştirirsem Series X alacağım gibi.


    Valla hocam ben gibi gibi leri bile geçtim. Kimi alacağım belli oldu yani :) Bu nesil exc için pro aldım ama o bir kere olur. 5 exc oynyacam diye 250 exc olmayan oyunu daha daha kötü grafik ve fps değeri ile oynamaya artık hiiiiiç niyetim yok.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.