Şimdi Ara

Call of Duty: Warzone Kısa Bir Süre Sonra 200 Oyuncuyu Destekleyecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
38
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncılığını Activision'ın, geliştiriciliğini ise Infinity Ward'un yaptığı oynaması ücretsiz battle royale oyunu Call of Duty: Warzone bildiğiniz gibi şu anda erişime açık durumda. Oyunun ise 150 kişiyi destekleyen battle royale modu için yakın zamanda gelecek olan bir güncelleme paylaşıldı.
     
    USA Today ile konuşan stüdyo başkanlarından Patrick Kelly, oyunun 150 kişiyi destekleyen battle royale modunun oyuncu sayısını, 200'e çıkaracaklarını açıkladı. Hatta bu güncellemeyi çok yakın bir zamanda yapacaklarmış ve zaten şu anda kendileri bu versiyonu ile oynayabiliyorlarmış. Ayrıca şu anda 3 kişiden oluşan takımların, oyuncu sayısını da arttırmayı planlıyorlar.
     
    Call of Duty Warzone şu anda ücretsiz bir şekilde PlayStation 4, Xbox One ve PC için erişilebilir durumda. Oyun sadece 24 saatte 6 milyon oyuncuya ulaştı.
     








  • Bende bunu düşündüm be adamlar yapıyor helal oyun fena değil 200 kişi olursa daha eğlenceli geçecektir. Keşke Dice da şöyle tanklı uçaklı 1000 kişilik bir bedava battle royal çıkarsa
  • Ya isterse 1000 oyuncu olsun ne farkeder. Apexde 60 kişi ile o kadar keyifli maçlar oluyor ki anlatamam. Ha squadlar 8+ kişilik olsaydı enteresan olabilirdi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.