Şimdi Ara

Mortal Kombat 11'in Yeni Karakteri Spawn'dan 3 Yeni Video Paylaşıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
45
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncılığını Warner Bros Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise NetherRealm Studios'un yaptığı dövüş oyunu Mortal Kombat 11'in yeni karakteri Spawn'dan 3 yeni video paylaşıldı.
     
    IGN'in paylaştığı videolardan ilki Spawn karakterinin tüm Fatality, Brutality ve Fatal Blow hareketlerini gösteriyor. İkincisi Spawn'ın tüm donanımını, oyuna giriş ve çıkış sahnelerini gösteriyor. Son video ise Spawn'ın, Mortal Kombat 11 içerisinde nasıl bir motivasyonu olduğunu ve hikayesinin ne olduğunu açıklıyor.
     
    Spawn, 17 Mart'ta Kombat Pack sahipleri için, 24 Mart'ta ise herkes için yayınlanacak. Bahsi geçen videoları aşağıdan izleyebilirsiniz. Mortal Kombat 11, şu anda PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için erişilebilir durumda.
     
     
     
     








  • meh bence. Oyunu aldığıma pişman oldum. Pc'de almanızı önermem de . Premium edition almıştım dlc'ler için oyun online kule modu oynanmıyor bile sürekli pure virtual vs. vs. diye hata veriyor .Dlc'ler desen bildiğin re-skin aslında oyun re-skin kitana'nın hareketleri X ile aynı . Terminator X'deki jason, Dvorah X dvorah ile alien karması gibi gibi .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    meh bence. Oyunu aldığıma pişman oldum. Pc'de almanızı önermem de . Premium edition almıştım dlc'ler için oyun online kule modu oynanmıyor bile sürekli pure virtual vs. vs. diye hata veriyor .Dlc'ler desen bildiğin re-skin aslında oyun re-skin kitana'nın hareketleri X ile aynı . Terminator X'deki jason, Dvorah X dvorah ile alien karması gibi gibi .
    Meh' inize tüküreyim. Arada fark yok diyorsan sıkıntı zaten baştan sona sende oyuna yalandan çamur atma boş misafir.
  • X ve 11 bambaska oyunlar ki.Lol meh sana asil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.