Şimdi Ara

Death Stranding 'Benzeri' Oyun, 'Walking Simulator' Steam'de Ücretsiz Olarak Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Pugscape'in yaptığı, Death Stranding benzeri oyun "Walking Simulator yayınlandı. Oyun gerçekten de Death Stranding "benzeri".
     
    Death Stranding'in PC için çıkış tarihi geçtiğimiz günlerde paylaşılmıştı. Geliştirici Pugscape ise Death Stranding'e benzer bir oyun yapmış. Oyunun ismi de Death Stranding'in eleştirildiği bir noktadan esinlenilmiş belli ki. 
     
    Steam sayfasına buradan ulaşabileceğiniz oyun, gerçekten de tanıtım yazısına bakıldığında da ilgi çekici. Ama elbette tam bir oyun değil, bir nevi küçük bir şaka da diyebiliriz sanırım. Ancak geliştirici stüdyonun gerçekten üstünde durduğu diğer oyunu GuildBound'un bu yıl içerisinde yayınlanması bekleniyor. 
     
    Oyunun Tanıtım Yazısı:
     
    Yıl 2022, Korona virüsü dünyayı yok etti. Siz ise dünyanın en ıssız yerlerinde çalışan ve A noktasından B noktasına gitmekle görevli olduğunuz bir posta taşıyıcısısınız. Hava, arazi ve yerçekimi ile savaşmaya hazır olun. İnsanlığı yeniden inşa edebilir misin? Yoksa bu görev senin için çok mu fazla?
     








  • Güzel taşlama :D
    Duyurulduğundan beri merakla bekleyenlerdendim ama oyunun yapısı hayal kırıklığı oldu. Koca bir hayal kırıklığı. Yine de hikayenin sonunu görmek için devam edeceğim.
  • Bence esas oyun da böyle çıkmalıydı. Belki de insanların beklentileri bu kadar yüksek olmazdı, oyun da bu kadar tepki çekmezdi. Değişik, alakasız, gizemli paylaşımlar yapıp; şöyle güzel olacak, böyle mükemmel olacak, tam bir sanat eseri olacak, oyun sektörü devrim yaşayacak gibi boş sözlerde bulunmadan olduğu gibi vereceklerdi. Hayır yani PT gibi potansiyel var elinde. Demosu bile bu kadar ilgi çekmişken yap işte farklı isimde korku oyunu. Derdin ne senin?
  • Beleş çöp ya, sarıyo..
  • Güzel parodi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.