Şimdi Ara

Dead or Alive 6'da Karakterin Saç Rengini Değiştirmek 1 Dolar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Dead or Alive serisi kadın karakterlerinin yanı sıra pahalı indirilebilir içerikleri ile de tanınıyor ve serinin son çıkan oyunu Dead or Alive 6 için içeriklere para ödemenin yeni yolunda biraz aşırıya kaçılmış gibi görünüyor.
     
    Dead or Alive 6'nın indirilebilir içeriklerinin bu kadar pahalı olmasının ana sebeplerinden biri, her bir season pass veya kostüm paketi birden fazla kostüm ve bazen birden fazla karakter içeriyor. Bazı karakterler ayrı olarak satın alınabiliyor fakat örneğin Morphing Ninja köstüm setini almak istediniz ve 26 kostüm setini içeren 80 dolarlık season pass'i almak istemiyorsanız o zaman 24 dolar karşılığında istediğiniz seti tek olarak alabiliyorsunuz. 
     
    Yayıncı Koei Tecmo ve geliştirici Team Ninja, Dead or Alive 6'nın PlayStation 4 versiyonu için Premium Ticket sistemi tanıttı. Bu sayede oyuncular artık her bir kostüm veya kozmetik içeriği tek olarak satın alabilecek.
     
    Her bir bilet yaklaşık 1 dolar. Bu biletler karakterin saç rengini değiştirmek için de kullanılabiliyor.
     
    Daha ne kadar ileri gidebilirler diyorsanız şöyle bir örnek verelim. Eğer karakterin saç rengi siyah ve sarıya değiştirmek istediniz; 1 bilet karşılığında değiştirebilirsiniz. Daha sonra siyah saç rengine geri dönmek isterseniz tekrar 1 bilet kullanmanız gerekiyor. Yani kozmetik içeriğin kilidini açmıyor sadece o an için değiştiriyor.








  • Çekik gözlülere bak sen, ulan şeytanın aklına gelmez bu fikir Şaka bir yana da, bu yayıncılar “açgözlü bir firma nasıl olunur 101” dersi filan mı alıyorlar? Dersi veren de EA herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyle seylere para verip de alanlar oldukca daha cok goruruz bunları

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: deadlight54

    Çekik gözlülere bak sen, ulan şeytanın aklına gelmez bu fikir <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""> Şaka bir yana da, bu yayıncılar “açgözlü bir firma nasıl olunur 101” dersi filan mı alıyorlar? Dersi veren de EA herhalde.


    Activision Blizzard varken EA biraz sönük kalıyo :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bunu yapana kadar adam pornosunu izler.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • good scam bro

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.