Şimdi Ara

Cliff Bleszinski ve Fox, Fox Satın Alınmadan Önce Yeni Bir Alien Oyunu Hakkında Görüşüyormuş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Epic Games'in eski tasarım direktörü ve Gears of War'un yaratıcılarından Cliff Bleszinski, gerçekleşememiş bir Alien oyunu hakkında Twitter üzerinden bilgilendirme yaptı.
     
    Cliff Bleszinski'nin attığı Tweet'e göre kurucularından biri olduğu Boss Key Productions kapanmadan önce, Boss Key Productions ile Fox yeni bir Alien oyunu hakkında görüşüyormuş. Bu görüşme Fox, Disney tarafından satın alınmadan önceymiş ve Fox satın alındıktan sonra görüşmeler ve proje kaybolup gitmiş.
     
    Bu gerçekleşememiş Alien projesinde ise, Black Mesa tarzı bir tesiste silahlanıp uzaylılarla savaşacakmışız. Oyunun ana karakteri ise büyümüş Newt olacakmış. Ayrıca oyunun FPS olması düşünülmüş.
     
    Anladığımız kadarıyla Alien Isolation'a göre biraz daha aksiyon dolu bir oyun olacakmış. Alien Isolation her ne kadar başarılı olsa da sanırım herkes başarılı ve aksiyonlu bir Alien oyunu görmek isterdi.
     








  • Disney'in içine etmediği bir şey mi kaldı. Mandalorian olmasa resmen kazığa oturtulacaklardı. Bari eli yüzü düzgün bir Alien dizisi yapsalar fakat hani pek bir beklentimde yok.
  • Alien isolation oyunu tek kelimeyle efsaneydi. Bana bir daha onun kadar güzel oyun yapamayacaklar gibi geliyor. Umarım yanılırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alien oyunla ve filmler hep heyecan uyandırıyor. ama gel gör ki oyunların oynanışları hep hayal kırıklığı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.