Şimdi Ara

Microsoft Geçtiğimiz Yıl Platinum Games'i Bünyesine Katmaya Çalışmış

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Son zamanlarda birçok oyun stüdyosu satın alan Microsoft; Bayonetta, NieR:Automata, Vanquish, Metal Gear Rising: Revengeance ve Astral Chain oyunlarının arkasındaki stüdyo Platinum Games'i de bünyesine katmaya çalışmış.
     
    Xbox haberlerini başarılı bir şekilde sızdırması ile bilinen Thurrott.com sitesinin baş editörü Brad Sams, Microsoft'un geçtiğimiz yıl Platinum Games'i satın almakla ilgilendiğini fakat anlaşmanın yapılamadığını ve Japon stüdyonun farklı bir yöne gitmek istediğini belirtti.
     
    Bunun üzerine Platinum Games, Çin merkezli bilişim şirketi Tencent Holdings'ten sermaye yatırımı aldı ve kendi oyunlarının yayıncılığını üstlenmeye karar verdi.
     
    Platinum Games geçtiğimiz günlerde Kickstarter kampanyası üzerinden The Wonderful 101: Remastered'ı duyurdu ve stüdyo ilerleyen zamanlarda üç duyuru daha yapmayı planlıyor.








  • Adamların oyununu iptal et sonra satın almaya çalış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isabet olmuş Platinum Games'in verilmiş sadakakası varmış adamlara saçma sapan oyunlar yaptırırdı sonra, hiç değilse oyunlarını iptal eden bir firmaya çalışmaktan kurtuldular

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Microsoft’un yaptığı bildiğin yüzsüzlük. Anladık kasanızda milyar dolarlar var da, bir düşün bakalım Platinum Games neden senin bünyene geçmek istemiyor ? Hem platformuna özel geliştirilen oyunu iptal et hem de satın almaya çalış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft yutabileceğinden büyük bir lokmayı ısırmış

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MGR Revengears remastered istiyoruz.
  • Sony bünyesine geçsin iyi olur onlar için de.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufff yazılan hikayelere gel, oyun iptal edilmiş de dik duruşuyla oyunu savunmuş platinum demiş benim oyunumu iptal edersen ben de senin şirketine gelmiyorum ahshsgsh. Fanboylarin ıslak rüyaları bi kenara, platinum hala scalebound u yaptırsın diye ms e göz kırpıyor mevzu gayet basit, herifler tencent le yatırım bulup kendi paralarını kazanmak istediler. Ubisoft activision blizzard olmak varken başkasının altında çalışmak işlerine gelmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.