Şimdi Ara

Switch Önceki Nintendo Konsollarına Kıyasla Daha Uzun Bir Yaşam Döngüsüne Sahip Olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
30
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Mart 2017'de çıkan Switch daha uzun yıllar boyunca Nintendo'nun ana platformu olarak kalacak gibi görünüyor.

    Nintendo başkanı Shuntaro Furukawa, şirketin finansal sonuçlarını açıkladığı raporda, Switch'in daha önce çıkan Nintendo konsollarına kıyasla daha uzun bir yaşam döngüsüne sahip olabileceğini belirtti.
     
    "Amiral gemimiz Switch modeline ek olarak, sadece taşınabilir modda kullanılabilen Nintendo Switch Lite'ı piyasaya sunduk. Bu seçenek, kullanıcıların yaşam tarzına uyacak olan konsola yönelmesine olanak sağlıyor. Ayrıca mevcut oyun pazarını inceliyoruz ve gelecekte konsol geliştirmek için çeşitli yollar olduğunu düşünüyoruz."
     
    "Ana odağımızı Nintendo Switch'e vererek, önceki Nintendo konsollarından çok daha farklı ve daha uzun bir donanım ömrüne sahip olabileceğimizi düşünüyoruz."
     
    "Bizim için en önemli şey Nintendo Switch'in momentumunu koruyabilmemiz. Yeni oyunlar yayınlamanın yanı sıra bugüne kadar piyasaya sunduğumuz oyunları satma çabalarımızı sürdürmenin çok önemli olduğunu düşünüyoruz." 
     
    Switch, 31 Aralık 2019 itibarıyla dünya genelinde 52.48 milyon adet satışa ulaştı. Dünya genelinde toplamda 310.65 milyon Switch oyunu satıldı.








  • el konsolunda psp den sonrakı en buyuk hareket switch bence

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.