Şimdi Ara

Death Stranding'e Yeni Bir Güncelleme Geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Hideo Kojima'nın yeni oyunu Death Stranding için yeni bir güncelleme yayınlandı. Çok büyük bir güncelleme olmasa da çoğu oyuncunun rahatsız olduğu bir durum sonunda düzeltildi.
     
    Bildiğiniz gibi oyunun içerisinde KV'ler bulunduğu bölgeler var. Siz bu bölgelere girdiğinizde oyun her seferinde, animasyona geçiyor ve sizin hareketiniz durduruluyor. Bunun sebebi yakında tehdit olduğunu net bir şekilde görmeniz ve hareketlerinizi ona göre değiştirmeniz. Ancak bu durum oyunun temposunu çok kötü etkileyebiliyor bazen. 
     
    Başınıza bir şey gelmeyeceğini bildiğiniz bir yerden geçerken, sırf yakında KV var diye oyun animasyona geçiyor. Ancak bu güncelleme ile bu özelliği artık kapatabilirsiniz. Seçenekler kısmından, Oyun Ayarları'na girerek KV Uyarı Ayarı'nı değiştirebilirsiniz. Bunun dışındaki güncelleme notlarında ise "performans iyileştirme" mevcut.
     
    Death Stranding şu anda PlayStation 4 için mevcut, bu yaz ise PC için yayınlanacak.
     








  • Ne büyük balondun be! Patladın gittin sonunda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaratıc1KLAVYE

    Ne büyük balondun be! Patladın gittin sonunda.
    Dünya'nın en iyi kargocu oyununa laf mı ediyorsun sen? Seni kargocular teşkilatına şikayet edeceğim!11!1!!
  • 3A oyun bütçesi ile yapılmış 2A mantalitesinde harika bir oyun. Her defasında aynı rezil oyunları oynayan kitlenin begenmemesi artık garip gelmiyor. Oyunları seven, onlardan anlayan bir kitle olduğu kadar, hiç anlamayan bir kitle de var maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan şansıma oyunu bitirdim güncelleme gelmiş şunu oyunun çıkışına koysaydınız keşke. Gerçi çok rahatsız edici birşeyde değildi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şu oyuna balon diyenin aklına şaşayım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şu oyuna balon diyenleri gerçekten anlamıyorum. Oyunun içerisindeki grafikler ve oyun içi atmosfere bir bakın. Hangi balon oyunda bu kadar muazzam bir atmosfer yaratılabilir ki. Oynanış kısmında çeşitlilik ve aksiyon az ama zaten oyun klasik aksiyon oyunlarının dışında birşey yapmaya çalışmış amacı vur kır döv düşmanları alt et değil ki. Benim tek eleştirim insanlarla temasın çok az olması ve görev çeşitliliğinin sınırlı olması. Ana görevlerde bunu kısmen sağlamışlar ama yan görevler bildiğin kes kopyala yapıştır olmuş. Hologramların diyalogları bile aynı tepkiler aynı. Sizi bu durum oyunun içinde hissemenize engel oluyor. Zaten oyunu etkileyici tarafı atmosfere kendini kaptırıp Sam Porter gibi hissetmen ama şu aynı yan görevler aynı diyaloglar bu özelliği bitirmiş resmen. Şu kısımlara birazcık daha güzel şeyler varyasyonlar ekleselermiş oyun 10 numara olurmuş.
  • Hala insanların anlamadığı noktayı söylemekten yorulduk. Ya beyler kabullenin oynanış sıkıcı işte? Ne yapayım ben 30 dakika süren ara sahneleri?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.