Şimdi Ara

The Thing Filminin Yeni Bir Versiyonu Üzerinde Çalışılıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
29
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ''
     
    1982 yılında vizyona giren ve oldukça başarılı bir film olan The Thing'in yeni bir versiyonu üzerinde çalışılıyor. 1982 yılında vizyona giren filmin yönetmeni John Carpenter'dı. Filmin hikayesi ise John W. Campbell'ın "Who Goes There?" adlı kitabından uyarlanmıştı.
     
    Bu yeni film projesi tam olarak The Thing ile alakalı olmayacak. Yazar John W. Campbell'ın "Frozen Hell" isimli romanından esinlenecek. Şu an için film ile ilgili bilinen tek şey, aslında filmin ana temel olarak Frozen Hell'den esinleneceği ancak "Who Goes There?" ve "The Thing" gibi eserlerin de en iyi yanları alacak olması. Filmin yapımcılarından biri ise Alan Donnes olacak.
     
    The Thing ismi ile 2002 yılında aynı zamanda bir oyun da çıkmıştı ve filmin devamını konu almıştı. Half Life'a benzerliğiyle dikkat çekse de oyunun yayınlanmasının üzerinden uzun zaman geçtiği için şu an çok oynanabilir bir oyun olduğunu sanmıyoruz. Ancak 2017 yılında The Thing filminden esinlenerek "Distrust" isimli bir oyun yapılmıştı ve oldukça olumlu yorumlar almıştı. Eğer The Thing ilginizi çeken bir film ise oyuna biraz göz atabilirsiniz.
     








  • Ben mi atladım bilmiyorum ama haberde herşeyden bahsedilmiş ama 2011 yapımı film es geçilmiş. Bence oldukça başarılı bir filmdi, izlemeyenlere tavsiye ederim. Birde 2002 yapımı oyununun hala oynanılabilir olduğunu tahmin ediyorum. Çünkü zamanında oynadığımda büyük keyif almıştım, baya hakettiği değerin altında kalmış bir oyundu. Şu anda nereden bulabilirsiniz hiçbir fikrim yok ama bulursanız bir şans vermenizi tavsiye ederim. Oynamayanlara saygımdan dolayı oyunun yaşattığı korkunç şeylerden bahsetmek istemiyorum, sadece şunu söyleyeyim; bunun çokta benzeri bir başka oyunun olduğunu hatırlamıyorum. Tek başınıza olsanızda olmasanızda gerileceğiniz bir yapım diyeyim kısaca. Filmleri izlemeyenlere ilk olarak oyunu oynamasını tavsiye ederim..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • porsux kullanıcısına yanıt
    1982 yapımı olanın yeri ayrı. O geçekten harikaydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 yılında yapılan film 1982 yılındaki filmin öncesini anlatıyordu. Zaman dilimleri hemen arka arkaya.

    1982 yapımin sağlam bir remake versiyonu yapılmalı. 1982 deki versiyonu sık sık izlerim ve hala büyük keyif alirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.