Şimdi Ara

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age Satışları 5.5 Milyonu Aştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
15
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Square Enix; Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age ve Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition'ın dünya genelindeki kutulu dağıtım ve dijital satış miktarı toplamının 5.5 milyon adeti aştığını duyurdu.
     
    Dragon Quest serisinin yaratıcısı ve oyun yönetmeni Yuji Horii satışlarlar ile ilgili olarak "Bu satış miktarının, Dragon Quest serisinin hayranları ve Dragon Quest veya JRPG oyunları ile ilk defa bu oyunla tanışan oyuncular sayesinde gerçekleştiğine inanıyorum. İlk Dragon Quest oyununu yaptığım zamana geri dönüp kendime şunu söylemek isterdim. 'Bundan 30 yıl sonra, Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age çıkacak ve uluslararası hayranlar tarafından sevilecek.' Dünyanın dört bir yanındaki hayranlara daha fazla Dragon Quest oyunu sunmak için elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim. Oyundan keyif alan tüm hayranlara çok teşekkür ederim." dedi.

    Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age ilk olarak Japonya'da Temmuz 2017'de PlayStation 4 ve 3DS için çıktı. Batıya Eylül 2018'de PlayStation 4 ve PC için geldi. Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition Eylül 2019'da Switch için çıktı.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.