Şimdi Ara

Project Scarlett'in Ucuz Versiyonunun, Xbox One X'e Yakın Bir Gücü Olacağı Söyleniyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Xbox markası bildiğiniz gibi önümüzdeki yılın son aylarında Project Scarlett isimli yeni nesil konsolunu çıkartacak. Her markanın konsolunun ilk sürümü çıktıktan sonra yeni sürümlerinin çıktığını biliyoruz. Windows Central'ın raporuna göre bu farklı sürümlerin bazı detayları belli olmuş olabilir.
     
    Project Scarlett ailesi yeni nesil için iki konsolun bulunduğu bir strateji belirlemiş gibi duruyor. Bunlardan birisi daha güçlü ve birincil seçenek olan Anaconda. Diğeri ise daha güçsüz, disksiz ve ucuz olan Lockhart.
     
    Windows Central'ın raporuna göre Anaconda 12 teraflopu hedeflerken, Lockhart 4 teraflopu hedefleyecek. Xbox One X ise 6 teraflop. Bu da ilk bakışta Lockhart'ı bulunduğumuz nesilden daha güçsüz bir konsolmuş gibi gösteriyor ancak rapora göre durum bu kadar basit değil. Windows Central her iki konsolun da 3.5GHz'de çalışacağını ve sekiz çekirdekli CPU kullanacağını söylüyor. Bu da Lockhart'ı, Xbox One X'den daha güçlü bir konsol haline getiriyor.
     
    Söylenene göre Anaconda 16 GB'lık bir ram kullanacak ve bunun 3 GB'ı işletim sistemi için ayrılacak, geriye kalan ise oyunlar için. Microsoft'un hedefi ise Anaconda konsolu ile Xbox One X'in en az 4 - 5 kat güç olarak üstüne çıkmak.
     
    Lockhart'ın kullanacağı ram ile ilgili bir bilgi maalesef yok ancak her iki konsol da kullanacaklarını özel SSD'ler ile son derece hızlı olacaktır.
     
    Yeni nesil konsollar 2020 yılının son aylarında piyasaya sürülecek.
     








  • Görende gamepass ile herseyi bedava oynuyor sanicak toplasan 10 tane AA oyun yok.Bence bu gamepass olayini tek abartanda bu arkadas 2 ay kullandim hic bir faydasini görmedim :))) Ama bir sonraki nesilde microsoft ataga kalkip her sene 2 tane aa oyun cikartir bunlarida gamepass a koyarsa o zaman fikrim degisebilir tabi bu oyunlar düsük bütceli fakat sisirilmis oyunlar olmamali :)))) Bir uncharted yada god of war seviyesinde oyun bekliyorum yoksa bir sonraki nesilde pass gecicem xboxu artik bir mantigida kalmadi geriye uyumlu oyunlarimi xbox ona'da oynarim canim cektikce :))))
    Ben bu nesilde ilk xbox aldım ama kesinlikle pişman oldum. Sonra Ps4 aldım, ilk sene yine pişman oldum. Çıkardıkları oyunlar zayıftı ama sonra Sony öyle güzel özel oyunlar sundu ki zevten 4 köşe oldum. Spider Man bile tek başına eminim milyonlarca Ps4 sattırmıştır. God of War, uncharted ları saymıyorum. Son senesinde bile hala last of us part 2 ve ghost of tsushima gelecek, hemde Türkçe. Kesinlikle Ps5 alınır. Hem zaten büyük ihtimalle gamepass gibi bir sistemle gelicektir Ps5 te, geriye uyumluluk ile ps4 oyunlarını da oynatırsa bu nesil gibi rahat kazanacaktır.
    Ya en pahalısı 60 dolar olur oyunların

    2 kişi alınsa kişi başı 30 dolar

    Dh den 2. Hakkı satsa adam ve single oyun acele yok diye 2 kişi oynasa 20 dolara sattı diyelim sec i 40 dolardan kişi başı 20 dolar

    Ya daha bir dünya alternatif sayarım.Heleki ps ex ise 2 ay sonra indirimde oyun hatta psn de çoğu oyun xbox a göre daha çok indirim alıyor

    Xbox kullanıcısı gamepass te olmayan oyunu tr store danmı alıyor ?

    MTC den alıyor çoğu kişi hatta zamanı Vpn ile arjentina dan vsvs ülkelerden alanlar vardı.

    Şu gamepass alınca oyun almaya ihtiyacınız yok mantıgınıda bırakalım lütfen.
    Çok saçma tespitler.

    -Ms Xbox One X çıkardı topluyabildimi bu nesli topluyamadı çünkü baştan hata yaptı ve Ps4 aldı yürüdü. Oyuncuların kaliteli Oyun istedikleri ortada ucuz olsun her evde bir konsol olsun istemiyor öyle birşey olsa Xbox One bukadar ezilmezdi.

    - Biz 3. Dünya Ülkesiyiz bizim Ülkemizde pahalı Yurt dışında diğer Ülkelerde Xbox One ve Ps4 Oyun fiyatları 3 aşağı 5 yukarı aynı birkere hepsi ilk çıktımi sabit 60 70$ çıkıyor sonra iniyor ve göz ardı ettiğiniz birşey daha Xbox da Gamepass varsa Sony de Ps now var.Bu Ülkede hiçbirşeyi kıyaslamayın millet Ps storede fiyatlar arttı herkez Sonye suç buldu ama insanlar Aral Game in ucuza satmasınlar die Rekabet kurumuna başvurudua bulunduğunu kimse görmedi adamları Türkiye pazarı umrunda bile değil 1000₺ satılsa alacak olan zaten alır almayanda almasın napıyim mofunda senin Ülken böyle bir Ülke.Yurt dışındaki insanların Fiyat gibi bir problemi yok yani.

    -Xbox One X den güçsüz olucak die birşey yok demişsin haberde yeni çıkacak konsolun 4 Teroflop Xbox One X 6 Teroflop olucağı yazıyor aralarında 1 Teroflop fark var buda Xbox One X in yeni çokacak konsoldan daha güçlü olduğunu doğrular. Belki çok fazla fark olmaz ama 4 Teroflop konsol Oyun sektörünün belini bükücek arkadaşın dediği gibi 1 nesil değil yarım nesil ilerlenmiş olucak.

    Ms daha hayla ps başarısının arkasında God of War Lost Of Ous gibi dev yapımların olduğunu göremiyorsa önümüzdeki nesilde kaybeder gene bu stratejiyle.
    O zaman sen MTC den, kendi ifadelerinle "pazardan armut alır gibi" oyun alıyorsun. Yukarıdaki mesajdaki ifadelerin aynen böyle, şimdi alırken sorun olmuyor da, ilerde alırken neden sorun olacak?

    Öyle ortaya bir laf atıp, kaçmakla olmuyor hocam, bak geçen bir laf attın ortaya, ustelik hiçte terbiye sınırları içinde olmayan, birilerini itham eden bir üslupla, hala bunlara cevap verebilmiş değilsin.

    Sonra bu oyunların PS5 te 80 dolar olacağı bilgisine nereden ulaştın, o dönemde Xbox oyunları 60 dolardan satılmaya mi devam edecek, biraz açıklayıcı konuşun, kaynak falan verin ki, inandırıcılığınız artsın.
  • Çok garip bir jenerasyona giricez bakalım ne saçmalıklar dönecek
  • Geliyor tozu dumana katmaya, adamlar Gamepass'le derinden öyle bir geldiler ki gelecek nesilde oyunun kurallarını kendileri koydular neredeyse. Hadi bakalım Sony bu nesildeki gibi rahat olacak mısın? Hiç sanmıyorum Türkiye kısmına gelirsek Gamepass karşısında kim 400 küsür tl'ye oyun satarsa o tutunamaz artık. Nintendo'ya ayrı parantez açmak lazım Sony ve Microsoft bu piyasada yer kapmak için oyunları Türkçe yapar, yetmez özel fiyat indirimi yaparlar bu Nintendo hiçbir şey yapmıyor. Zelda hariç geri kalan Mario'nun da suyunu çıkardılar, Ubisoft'ta olan Assassin's Creed tuşunun aynısı bunlar da var habireo tuşa basıp Mario, Sonic falan yapıyorlar.
  • Görende gamepass ile herseyi bedava oynuyor sanicak toplasan 10 tane AA oyun yok.Bence bu gamepass olayini tek abartanda bu arkadas 2 ay kullandim hic bir faydasini görmedim :))) Ama bir sonraki nesilde microsoft ataga kalkip her sene 2 tane aa oyun cikartir bunlarida gamepass a koyarsa o zaman fikrim degisebilir tabi bu oyunlar düsük bütceli fakat sisirilmis oyunlar olmamali :)))) Bir uncharted yada god of war seviyesinde oyun bekliyorum yoksa bir sonraki nesilde pass gecicem xboxu artik bir mantigida kalmadi geriye uyumlu oyunlarimi xbox ona'da oynarim canim cektikce :))))

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • xbox one x'e yakın donanıma sahip olacaksa insanlar ne diye gidip alsınlar ki, gidip bir daha ucuzu için para mı verecek yani, microsoft konsol mantığını hala anlayamamış komedi gibi, yeni nesilde yine çuvallayacaklar...
  • gamepass mamepass hikaye konsol dediğin şeyi sattıran exclusive oyundur.eğer konsoluna özel oyunun yoksa kimse multiplatform oyunlar için senin konsolunu almaz.sony'ye bakıyosun elinde yığınla exclusive marka var xbox bu nesilde doğru düzgün oyun bile çıkarmadan yeni nesile geçti.yeni nesilde de sizi exclusive oyuna boğucaz yeni oyunlar gelecek gibi haberlerde göremiyoruz ? böyle devam ederlerse yeni nesil xbox'ın son nesli olur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Xbox tarafından iki yeni konsol geleceğini düşünürsek sony tarafından da iki konsol gelir mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uk de 150 pounda satılan xbox one s disksiz black friday da en çok satan konsol oldu. 100 milyon ps4 kullanıcısının büyük çoğunluğu özel oyun için alsaydı konsolu gow 10 milyon değil en az 50 milyon satardı. Geçin o exclusive olayını. Ha microsoft aaa oyun yapsın tabiki, bunlardaki para kimsede yok.

    250 usd ve altı bir fiyatla gelirse 1080p için alınabilir. 4 teraflops ps4 pro gpusuna denk ama ram ne olacak? Cpu çok daha güçlü olacağı kesin. Ssd olacak mı?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Böyle geri zekalıca bir işe girişmezler umarım

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben bu nesilde ilk xbox aldım ama kesinlikle pişman oldum. Sonra Ps4 aldım, ilk sene yine pişman oldum. Çıkardıkları oyunlar zayıftı ama sonra Sony öyle güzel özel oyunlar sundu ki zevten 4 köşe oldum. Spider Man bile tek başına eminim milyonlarca Ps4 sattırmıştır. God of War, uncharted ları saymıyorum. Son senesinde bile hala last of us part 2 ve ghost of tsushima gelecek, hemde Türkçe. Kesinlikle Ps5 alınır. Hem zaten büyük ihtimalle gamepass gibi bir sistemle gelicektir Ps5 te, geriye uyumluluk ile ps4 oyunlarını da oynatırsa bu nesil gibi rahat kazanacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam saçmalik.bir de scarlettin biraz daha güçlüsünü çıkardın mı 2 sene sonra nesli 3 konsolla kapatırsın.
  • Microsoft xbone zamanındaki gibi büyük hata yapıyor. Güçsüz xbox modeli oyunların gelişimine ayak bağı olur.
    Sızdırılan bilgilere göre PS5 daha güçlüymüş, yapımcıların favorisi olmuş. God of War 5, Horizon 2, Spider Man 5 sadece PS5'te çalışan True Next Gen oyunlar yine rakipsiz olur.
  • Güzel ticari kandırmaca. Yakın.. Ama ne kadar yakın :) Eş değer dese anlarım da.. Haklı çıkmak istemem ama gene sony'nin monopol olduğu bir jenerasyon yaşayacağız gibi geliyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Geliyor tozu dumana katmaya, adamlar Gamepass'le derinden öyle bir geldiler ki gelecek nesilde oyunun kurallarını kendileri koydular neredeyse. Hadi bakalım Sony bu nesildeki gibi rahat olacak mısın? Hiç sanmıyorum Türkiye kısmına gelirsek Gamepass karşısında kim 400 küsür tl'ye oyun satarsa o tutunamaz artık. Nintendo'ya ayrı parantez açmak lazım Sony ve Microsoft bu piyasada yer kapmak için oyunları Türkçe yapar, yetmez özel fiyat indirimi yaparlar bu Nintendo hiçbir şey yapmıyor. Zelda hariç geri kalan Mario'nun da suyunu çıkardılar, Ubisoft'ta olan Assassin's Creed tuşunun aynısı bunlar da var habireo tuşa basıp Mario, Sonic falan yapıyorlar.


    Nintendo yıllarca Mario oyunu çıkarmasa dahi elinde bolca çok satacak marka var. O kadar ki bazılarına oyun bile yapmıyorlar. Siz önce birkaç adam akıllı İp üretin sonra ona buna sallarsınız. Elinizde o beğenmediğin Assassin's Creed benzeri bir oyun bile yokken neyin atıp tutması artizlenmesi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Geliyor tozu dumana katmaya, adamlar Gamepass'le derinden öyle bir geldiler ki gelecek nesilde oyunun kurallarını kendileri koydular neredeyse. Hadi bakalım Sony bu nesildeki gibi rahat olacak mısın? Hiç sanmıyorum Türkiye kısmına gelirsek Gamepass karşısında kim 400 küsür tl'ye oyun satarsa o tutunamaz artık. Nintendo'ya ayrı parantez açmak lazım Sony ve Microsoft bu piyasada yer kapmak için oyunları Türkçe yapar, yetmez özel fiyat indirimi yaparlar bu Nintendo hiçbir şey yapmıyor. Zelda hariç geri kalan Mario'nun da suyunu çıkardılar, Ubisoft'ta olan Assassin's Creed tuşunun aynısı bunlar da var habireo tuşa basıp Mario, Sonic falan yapıyorlar.
    Mutlak.Sıfır cezalı olduğu için, BSC Misafiri olarak gelmiş konuya, düğmeye basıp Mario oyunu yapma gibi saçma sapan bir fikri daha önce kendisi ifade etmişti, bu mesajda da hala aynı saçmalığı savunuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aynen, Mutlak Sıfır kıskançlığından Nintendo konularına dadandı şimdi de. BSC Misafiri olarak yazıyor. Millet de saf, anlamıyor sanıyor.
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Adam tasdikli kalite düşmanı, tek kriteri var "Bir oyun MS platformlarına çıkmamışsa tukakadır" Tek felsefesi bu olan birisine laf anlatamazsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisini de Day 1 alacam 10 yıl kullanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terafloş falan bilmem.
    Hangisi hesaplı gelirse onu alıcam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartı bir fiyattan çıkış yapmazlarsa ben de hem ps5 hem Scarlett alıp kullanmayı düşünüyorum. Xbox'ın benim için tek sıkıntısı Xbox'ı olan çevremde kimse olmaması. Umarım yeni jenerasyonun duyurusu multiplatform oyunları hem ps5 hem Scarlett üzerinden eşleşebilme olanağı olur.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.