Şimdi Ara

Kojima, Death Stranding'in Devamı İçin Sıfırdan Başlayacağını Söyledi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Geçtiğimiz ayın başlarında bu yılın en önemli yapımlarından olan Death Stranding çıkışını gerçekleştirmişti. Oyun çıkışı ile birlikte tüm dünyada oyuncuları ikiye böldü. Kojima ise Vulture'a oyunun potansiyel devamı hakkında konuştu.
     
    Kojima, "Eğer oyunun devamını yaparsam sıfırdan başlarım." dedi. Ayrıca Norman Reedus ile çalışmayı çok istediğini de söyledi.
     
    Kojima daha öncesinde Death Stranding'in türünün anlaşılabilmesi için birkaç oyun daha yapmasını gerektiğini söylemişti. Ayrıca en korkunç oyunu yapmak istediğini de söylemişti, hatta korku oyunu yapabilmek için nasıl hazırlandığını da bizlere aktarmıştı.
     
    Bu açıklamadan sonra Death Stranding'in devamının olması durumunda, direkt olarak devamı değil de daha çok aynı evrende geçen başka bir yapım görebiliriz, BioShock serisinde olduğu gibi.
     








  • Geç açılan durum nedir onu anlayamadım? Daha fazla yürümekse evet 5 saatten sonra bir 30 saatten fazla da yürümeye devam ediyorsun. Birde şey diyorlar bir kız taşıyorsun evlendirmek için, evlendikten sonra süreçle ilgili sürekli mesaj atıyorlar ayrıldıktan sonra kız bu sefer kendisi geldiği yere gidebiliyormuş. Madem gidebiliyor niye taşıttırıyorsun bize.
    Kojima fanlığı ile alakalı değil bu sandığının aksine. Bizim ülkemizde hikaye anlatımı, farklı oynanış mekanikleri vs gibi öğeler pek değer görmüyor. Zamanında playstation kafe işletmişliğimizde var. Bizim ülkemizde tutan oyunlar genelde CS, fifa, cod, bf gibi ana akım ve fan servis olan oyunlar oluyor. Oyun piyasasını, gündemini yakından takip eden birisiyim. Misal the witcher 3 bu kadar sükse yapmadan önce the witcher 2 bile bizim oyuncu kitlemiz tarafından ilgisizce karşılanmış bir oyundu. Bunun gibi örneklerde çok fazla. Bizim ülkemizde malesef oyun kültürü tam oturmamış bir şey. Oyunun ne vaadettiği ve ne beklenilmesi gerektiği hakkında insanların en ufak fikirleri yok. En basiti death stranding daha ilk duyurulduğunda Kojima bu oyun hakkında bu bir aksiyon oyunu değil açıklamasını yapmasına rağmen, oyunda silahlı çatışma, aksiyon vb olmadığına dair eleştiren insanlar gördüm. Kojima nın en büyük ip si diyebileceğimiz metal gear solid bile kabul görmedi.
    Kafanızda bir algı oluşmuş Mgs serisi diye onu konuşup duruyorsunuz al sana oyunun en büyük handikapını yazdım karşı cevap yok her zaman ki gibi. Mgs serisi hiçbir zaman bana hitap etmedi berbat kontrolleri, darmadığıon olmuş hikayesi, doğru düzgün anlatılamayan senaryo en son çıkan oyunu zaten hiç oyundan saymıyorum. Doğru düzgün oynamadığınıza bile emin olmaya başladım artık.
  • Psikolojik devamı?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • o zaman herekese geçmiş olsun
  • Bu haberden sonra adamın kendisi bile yaptığı oyunu beğenmemiş algısı oluşturdu bende. Bin defa dedik abi bu oyun anca 50-100 tl arası fiyata düşerse denenmek için alınır, zaten hikayesini bir başında bir sonunda anlatmış gerisi tırı vırı kargo yürüme simülatörü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 2 Aralık 2019; 23:51:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hııııığh. Bende ne eksikti diyordum BSC'de. Death Stranding haberleri.
  • Eger oyunu oynasaydım oyunun hikayesinin bittiğini uzatmanın lüzumu olmadığını anlardın.kojimada anlamışki böyle bir şey yapıyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: speddy12

    Eger oyunu oynasaydım oyunun hikayesinin bittiğini uzatmanın lüzumu olmadığını anlardın.kojimada anlamışki böyle bir şey yapıyor.


    ben oynadim devami cok rahat gelebilir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Geçti bor pazarı :D metascore yerlerde geziyor lan bir daha sana kim bütçe verecek de ikincisini çıkaracaksın? Balon gibi söndün hadi yallah metal gear serisine devam et

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • P.T demosunun PC remake'i var elimde 1:1, çok hoşuma gitti.Bence korku oyunu yapmalı.Psikolojik korku oyunlarına bayılıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_endless

    Geçti bor pazarı :D metascore yerlerde geziyor lan bir daha sana kim bütçe verecek de ikincisini çıkaracaksın? Balon gibi söndün hadi yallah metal gear serisine devam et
    Yerlerde gezen metascore da 83.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla kimse taş atmasın
    oyundaki detay derinlik üst seviyede
  • herseferinde farklı şeyler deneyeceğini tahmin ediyorduk
  • by_endless kullanıcısına yanıt
    Metascore 83 eğer kullanıcı puanları hakkında konuşuyorsan 4 saat oynayıp bırakanların olduğunu bilmiyorsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RocK__StaR

    Metascore 83 eğer kullanıcı puanları hakkında konuşuyorsan 4 saat oynayıp bırakanların olduğunu bilmiyorsun
    Last jedi da 93 puan birader satılmış oyun incemelerini niye kaide alıyorsun? Kullanıcı puanları oyunu bitirdikçe düşüyor bunu niye göremiyorsunuz?

    Oyunun ikincisi çıksa bile şu saatten sonra alınır mı? Oyunu bitiren insan sayısı %2 mi ne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kojima git P.T gibi bir korku oyunu yap Allahını seversen...Hala aklımda o fragman..
  • Last jedi 85 ben oyunu sevdim oyun uzun saatler sonrasında açılıyor ilk 5 saati gerçekten çok sıkıcı oyunun insanların ilk 5 saatini katlanamadığı için oyunu bırakıyor kojima bunları yaparken yeni nesil oyuncuları düşünmesi gerekirdi ama burda büyük hata yapmış oyunun sıkıntısı çok geç açılması gerçekten insanlar bu yüzden bu oyunu bırakıyor yoksa güzel oyun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RocK__StaR

    Last jedi 85 ben oyunu sevdim oyun uzun saatler sonrasında açılıyor ilk 5 saati gerçekten çok sıkıcı oyunun insanların ilk 5 saatini katlanamadığı için oyunu bırakıyor kojima bunları yaparken yeni nesil oyuncuları düşünmesi gerekirdi ama burda büyük hata yapmış oyunun sıkıntısı çok geç açılması gerçekten insanlar bu yüzden bu oyunu bırakıyor yoksa güzel oyun
    Geç açılan durum nedir onu anlayamadım? Daha fazla yürümekse evet 5 saatten sonra bir 30 saatten fazla da yürümeye devam ediyorsun. Birde şey diyorlar bir kız taşıyorsun evlendirmek için, evlendikten sonra süreçle ilgili sürekli mesaj atıyorlar ayrıldıktan sonra kız bu sefer kendisi geldiği yere gidebiliyormuş. Madem gidebiliyor niye taşıttırıyorsun bize.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 3 Aralık 2019; 14:19:22 >




  • Hikaye ve mekanik olarak açılıyor evet oyun yürüme üzerine kurulu ama bu oyunun kötü olduğu anlamına gelmiyor oyunda pek çok yapılacak şeyler var oyuncularla bağ kurma olayı çok güzel kojima oyun dünyasına ikiye ayırdı oyunu seven ve sevmeyen aynı orantıda kojima gibi yönetmen oyun dünyasında nadir bulunur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RocK__StaR

    Hikaye ve mekanik olarak açılıyor evet oyun yürüme üzerine kurulu ama bu oyunun kötü olduğu anlamına gelmiyor oyunda pek çok yapılacak şeyler var oyuncularla bağ kurma olayı çok güzel kojima oyun dünyasına ikiye ayırdı oyunu seven ve sevmeyen aynı orantıda kojima gibi yönetmen oyun dünyasında nadir bulunur
    Kojima gördüğüm en abartılmış yönetmenlerden birisidir. Oyun dünyasına tek katkısı Mgs 1'dir gerisi sadece abartı. İnsanlar ikiye ayrılmadı Kojima fanları dışında oyunu beğenen görmedim.
  • Bu oyunun devamı gelirse onuda oynamayacağım demektir .Bir insan bir oyuna 400 tl veripte sadece kargo taşıyorsa sıkıntı var demektir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.