Şimdi Ara

Age of Empires IV Mikro Ödeme İçermeyecek, DLC ve Genişlemeler Planlanıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
35
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Age of Empires kreatif direktörü Adam Isgreen, XO19 etkinliğinde yaptığı açıklamada, Age of Empires IV'ün mikro ödeme içermeyeceğini, çıkışından sonra indirilebilir içerikler ile genişlemeler planlandığını belirtti.
     
    Adam Isgreen,
     
    "Gerçek zamanlı strateji oyununda mikro ödeme fikri pek uygun değil. İndirilebilir içerikler ve genişlemeler ise bunlar Age of Empires IV'te kesinlikle araştıracağımız şeyler."
     
    "Oyun çıktıktan sonra indirilebilir içerikler ve genişlemeler açısından bazı fikirlerimiz var. Ve bu içeriklerin çoğu oyunun devam ettiğini görmek isteyen topluluk ve oyuncular tarafından yönlendirilecek."

    Age of Empires IV; Company of Heroes ve Dawn of War serisinin yapımcısı Relic Entertainment tarafından PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil.








  • Yine milleti gereksiz heyecanlandırıyorlar, daha Age of Empires III definite edition çıkacak, 4. oyun kim bilir ne zaman çıkar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Mythology 2 çıksa keşke muhteşem olur mitolojik tanrılar, yaratıklar, doğa üstü güçler v.b. muhteşem bir potansiyel var aslında. İnsan savaştırmaktan bıktık farklı bir şeyler görmek istiyoruz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yeni nesil xboxada cikmali

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Eeltorm

    Mythology 2 çıksa keşke muhteşem olur mitolojik tanrılar, yaratıklar, doğa üstü güçler v.b. muhteşem bir potansiyel var aslında. İnsan savaştırmaktan bıktık farklı bir şeyler görmek istiyoruz.


    git warcraft oyna ...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.