Şimdi Ara

Obsidian ve Rare'ın Yeni IP'si Yarın Duyurulacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Microsoft yarınki Inside Xbox bölümü izlemeye değer olacak.
     
    Niko Partners analisti Daniel Ahmad tarafından açıklanana göre, The Outer Worlds ve Fallout: New Vegas geliştiricisi Obsidian Entertainment yeni IP'sini yarın tanıtacak. En son Sea of Thieves'i çıkaran Rare Ltd'nin yeni IP'si de yarın tanıtılacak. 
     
    Bunların yanı sıra Bleeding Edge, Minecraft Dungeons ve Wasteland 3 çıkış tarihlerinin açıklanması bekleniyor. Age of Empires IV'ün yer alacağı da doğrulandı. Toplamda 12 Xbox Game Studios oyunu gösterilecek.

    X019 etkinliğinde düzenlenecek Inside Xbox bölümü 14 Kasım'da Türkiye saati ile 23:00'da başlayacak ve Mixer üzerinden canlı olarak izlenebilecek. 








  • Bleeding edge, minecraft dungeon ve wasteland'de 12 oyuna dahil mi? Çünkü bu oyunları zaten göstermişlerdi. Tekrar göstermeleri komik olur. Daha önce göstermedikleri oyunları gösterseler daha iyi olur.
  • Microsoft bomba gibi geliyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ben yeni bir Perfect Dark oyunu bekliyorum ama yeni bir IP denilmiş be. ulan Allahsızlar kaç sene olmuş hala bir Perfect Dark yok, yapın ulan şunu artık. Ben Joanna Dark’ı istiyorum!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Bleeding edge, minecraft dungeon ve wasteland'de 12 oyuna dahil mi? Çünkü bu oyunları zaten göstermişlerdi. Tekrar göstermeleri komik olur. Daha önce göstermedikleri oyunları gösterseler daha iyi olur.
    Dahil olması lazım. 24 gameplay gösterilecek demişlerdi toplamda, içinde gears5 bile vardı gameplay listesinin. Maksimum 2 yeni oyun duyurusu bekliyorum. Hani onu da öper başıma koyarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-72F89107A

    Microsoft bomba gibi geliyor.
    Kesin mi? Emin miyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi 12 oyuna dahil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.