Şimdi Ara

PlayStation Dünya Geneli Stüdyolarının Başına Guerrilla Games'ten Hermen Hulst Getirildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
19
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Sony Interactive Entertainment Dünya Geneli Stüdyolarının başkanı Shawn Layden geçtiğimiz ay şirketten ayrılmıştı ve oyunun yerine geçecek isim belli oldu.
     
    Bu isim Horizon Zero Dawn ve Killzone oyunlarının geliştiricisi Guerrilla Games'in genel müdürü ve kurucu ortağı Hermen Hulst.
     
    Hermen Hulst artık Naughty Dog, Santa Monica, Sucker Punch, Bend Studio, Insomniac ve Media Molecule dahil olmak üzere 15 tane Sony Interactive Entertainment stüdyosunun yönetimini üstlenecek.
     
    Hermen Hulst konu ile ilgili olarak "2001 yılından bu yana PlayStation ve Dünya Geneli Stüdyoları ailesinin tamamı ile oldukça yakın bir şekilde çalıştım. Amerika Birleşik Devletleri, Avrupa ve Japonya'daki stüdyolardaki yeteneklere ve yaratıcı fikirlere çok büyük saygı ve hayranlık duyuyorum." dedi.
     
    "Tek görevi PlayStation hayranlarına harika oyunlar yapmak olan yaratıcı ve yetenekli bir ekibe liderlik etme fırsatını bulduğum için çok heyecanlıyım." 
     
    Buna ek olarak, Shuhei Yoshida yeni bir rol üstlenerek artık dış ve küçük bağımsız stüdyolara bakacak ve onların gelişmesine öncülük edecek. Yeni ve beklenmedik deneyimler ortaya çıkarmaya çalışacaklar.
     
    PlayStation CEO'su ve başkanı Jim Ryan Shuhei Yoshida'nın yeni rolü ile ilgili olarak "Herkes Shuhei Yoshida'nın bağımsız oyunlar için ne kadar tutkulu olduğunu biliyor. Bağımsız oyunlar, içerik portföyümüzü oyuncularımız çok özel kılan endüstrinin can damarı gibi. Bu yaratıcı deneyimler, üzerine odaklanılmayı ve Shuhei Yoshida gibi bir şampiyonu hak ediyor." dedi.








  • Reisi tebrik ediyorum Horizon 2 ile sınırları zorlayacak.
  • Horizon Zero Dawn 2 şov yapacak büyük ihtimal :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.