Şimdi Ara

Close the Sun Çıkış Fragmanı ve İnceleme Puanları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
31
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
    Yayıncılığını Wired Productions'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Storm in a Teacup'ın yaptığı macera oyunu Close the Sun konsollar için dün yani 29 Ekim tarihinde yayınlandı ve oyunun ilk inceleme puanları ve çıkış fragmanı paylaşıldı. 
     
    Oyunun şu an için metascore ortalaması 61. Kullanıcıların verdiği puanların ortalaması henüz belli değil. Oyun daha önce Mayıs 2019 tarihinde Epic Games üzerinden PC için yayınlanmıştı. 2020 yılında ise Steam'e gelmesi bekleniyor. Oyuna verilen tüm puanları, çıkış fragmanını ve PlayStation Store üzerindeki tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
     
    God is a Geek - 70
    Screen Rant - 60
    Push Square - 60
    PlayStation Universe - 55
     
    Oyunun Tanıtım Yazısı:
     
    Yıl 1897. Helios, uluslararası suların açıklarında hareketsiz yatmaktadır. Acımasız dalgalar geminin gövdesine vururken, tepede karanlık bulutlar belirmektedir. Olağanüstü bir işçilikle süslenmiş devasa altın heykeller göz alabildiğince uzanmaktadır.

    Nikola Tesla'nın öngörülerinden doğan Helious, en büyük bilimsel akıllar için bir cennet niteliği taşımaktadır. Burası, devlet denetiminden ve gözlerden uzak, sınırsız bir araştırma ütopyasıdır. Burada madde ve zamanın sınırları özgürce zorlanmaktadır.

    Gazeteci Rose Archer, kız kardeşini aramak için adaya ayak basar. Kısa süre içinde her şeyin göründüğü gibi olmadığını keşfeder. Büyük salonlar bomboştur. Etrafı çürüyen etin leş gibi kokusu sarmıştır. Giriş üzerinde tek bir kelime yazmaktadır... KARANTİNA! 
     








  • Bioshock benzerliğiyle dikkat çekiyordu, yazık olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

    Bioshock benzerliğiyle dikkat çekiyordu, yazık olmuş.


    Keşke benzese hocam. İnan durum daha vahim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.