Şimdi Ara

World War Z ‘Kill it with Fire’ Güncellemesi Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
39
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Saber Interactive, World War Z için ‘Kill it with Fire’ güncellemesini yayınladı.
     
    Güncelleme Moskova ve New York şehirlerinde geçen iki yeni zorlu PvE görevi, yeni alev makinesi silahı, Cadılar Bayramı eşyası, prestij rütbeleri ve ödüller getiriyor.
     
    Ayrıca World War Z Season Pass bugün itibarıyla $29.99 fiyattan satışa sunuldu. Season Pass daha önce yayınlanan Lobo ve Biohazard indirilebilir içeriklerini, ilkbahar 2020'de çıkacak yeni bölgeler ve PvE görevlerini ve önümüzdeki aylarda yayınlanacak karakter ve silah paketlerini içerecek.
     
    Ek olarak, bu yılın sonlarında yayınlanacak bir diğer ücretsiz güncelleme ile düşman dalgası tabanlı Horde modu, yeni kozmetik içerikler, yeni bir zombi ve PvE çapraz platform desteği eklenecek. 
     
    World War Z PlayStation 4, Xbox One (Game Pass) ve PC (Epic Games Store) üzerinde ulaşılabilir durumda.

    Güncellemenin tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • New York yeni bölüm şahane. Rusyayı daha oynamadım ama yeni bölümleri leveli 30 ve üstü arkadaşlarla oynayın. aksi halde kanser olma şansınız yüksek.
  • Lav silahı da çok kullanışsız. Dikkat edin arkadaşları yakma ihtimali çok yüksek ve koşarak kullanamıyorsunuz. Moskova bölümü ağır felç. İlk oynayışınızda kesin arkadaşlarınızla olun ya da yüksek levelli oyuncularla. Adım başı Lurker var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.