Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 PC vs Xbox One X Grafik Karşılaştırması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Cycu1 adlı YouTube kullanıcısı Red Dead Redemption 2 PC versiyonunu Xbox One X versiyonu ile karşılaştırdı. PC versiyonunu görüntüleri geçtiğimiz hafta yayınlanan resmi PC fragmanına ait.

    Daha önce açıklandığı üzere PC versiyonu şu grafiksel ve teknik geliştirmeleri içerecek:

    Geliştirilmiş uzak çizim mesafesi
    Gece ve gündüz için yüksek kalite ortam aydınlatması
    Geliştirilmiş kar izleri
    Geliştirilmiş yansımalar ve daha derin, daha yüksek çözünürlüklü gölgeler
    Her bir bitkide ve hayvanda gerçekçilik yakalamak için geliştirilmiş ağaç, çim ve kürk dokuları
    HDR / Yüksek Dinamik Aralık desteği
    4K ve daha yüksek çözünürlük desteği
    Yüksek kare hızı desteği
    Ultra geniş görüntü oranı ve çoklu monitör desteği
     
    Red Dead Redemption 2 PC için 5 Kasım'da çıkacak. Stadia için 19 Kasım'da çıkacak.

    Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • Tebrikler bir senedir oyunun suyunu çıkararak başarım kazandınız. Değişik insan başarımı unlocked. Bir oyunun ps4 - xbox one - pc - switch -android - ios platform farketmez. Daha çok insan erişebilecek şekilde yayımlanmasının sana ne zararı var. Ama doğru doların 5 küsür lira olduğu ülkede konsol alınca özel hissetmek istiyorsun sen de haklısın. Senin değiminle "Yazık" . . .
    Sanki oyuncuların çoğu 4k 60fps oynayacakmış gibi bi algı var. Çoğunluk yine xboxtaki kaliteye benzer ve belki daha düşük kalitede oynayacak 60fps almak için. Karşılaştırma da bayağı yanlı olmuş zaten. Oyunda farklı saatlerde gün ışığı bariz değişiyor. Pcde uzak mesafe netliği açık ara daha iyi ama, ne bileyim çoğu kişi o kalitede yine oynayamayacak ki. Anlamsız bir video işte.
  • Arada öyle woww dedirtecek bir fark yok.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Gerçekten iyiki konsola almamışım, bugün yarın ön sipariş vermeyi düşünüyorum. Teşekkürler Rockstar..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Burası Karışacak Vaziyet Alın.
  • Açıkçası biraz yanlı bir karşılaştırma olmuş iki videoda farklı gün ışığında kayıt edilmiş birinde hava daha soğuk renkler daha sönük iken (Xbox) diğerinde renkler canlı sanki yaz havası var (PC) böyle karşılaştırma olmaz bence .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Öyle aman aman bir fark yok. Nerdeyse farkı ayırt etmek bile çok zor. Biz bir senedir oyunun suyunu çıkardık onlineda ise 300 küsür level olduk PC sahipleri daha yeni oynayacak..Yazık napsınlar

    Neyse ben biraz red Dead redemption 2 oynayım PC'ciler sizde lol cs go pubg falan takılın işte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 21 Ekim 2019; 16:22:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun her iki platformda da muazzam gözüküyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fark bariz belli ama olması gerektğiğ kadar yani bi remastered gibi olmuş bence ve yeterli, özellikle şu Rhodes kasabasından alınan görüntüde mesela güneş açısı ikisindende neredeyse aynı açılarda ve PC de ışık hüzmeleri ve sarımtırak hava çok güçlü atmosferi güçlendiriyor. Ve şu vadiden alınan görüntüde özellikle 2 tepeye dikkat edin PC de draw distance ve tertemiz berrak görüntü nasıl fark yaratıyor. Geliştirilmiş kaplamalar vs işte olması gereken farklılıklar. PS4 te 2 kez bitirdim oyunu ama sırf şu grafik geliştirmeleri için PC'de tekrar oynamaya değer görünüyor hem bahanede oldu zaten doyamadım şu oyuna.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Y@KI$IKLII

    Öyle aman aman bir fark yok. Nerdeyse farkı ayırt etmek bile çok zor. PC sahiplerinin bu kadar süre beklediğine değecek mi tartışılır?!


    tabi pc cilerin yüksek fps de oynayacaklarını saymassak
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Y@KI$IKLII

    Öyle aman aman bir fark yok. Nerdeyse farkı ayırt etmek bile çok zor. Biz bir senedir oyunun suyunu çıkardık onlineda ise 300 küsür level olduk PC sahipleri daha yeni oynayacak..Yazık napsınlar <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/biggrinking.gif" alt="" border="0" align="middle">

    Neyse ben biraz red Dead redemption 2 oynayım PC'ciler sizde lol cs go pubg falan takılın işte <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/kiss.gif" alt="" border="0" align="middle"> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" alt="" border="0" align="middle">


    Tebrikler bir senedir oyunun suyunu çıkararak başarım kazandınız. Değişik insan başarımı unlocked. Bir oyunun ps4 - xbox one - pc - switch -android - ios platform farketmez. Daha çok insan erişebilecek şekilde yayımlanmasının sana ne zararı var. Ama doğru doların 5 küsür lira olduğu ülkede konsol alınca özel hissetmek istiyorsun sen de haklısın. Senin değiminle "Yazık" . . .




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Y@KI$IKLII

    Öyle aman aman bir fark yok. Nerdeyse farkı ayırt etmek bile çok zor. Biz bir senedir oyunun suyunu çıkardık onlineda ise 300 küsür level olduk PC sahipleri daha yeni oynayacak..Yazık napsınlar <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/biggrinking.gif" align="middle" border="0" alt="">

    Neyse ben biraz red Dead redemption 2 oynayım PC'ciler sizde lol cs go pubg falan takılın işte <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/kiss.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt="">

    Aynı boşu yapa yapa bıkmadınız bir halt yaptığını zanneder gibi boş hesap. Sizi atmıyorlar ya şu forumdan ona yanıyorum.




  • Yazık işte ağlamaktan ne yazıcağını bilmeyen ps4 fanboyu.
  • Öyle hayvan gibi fark beklemek zaten saçmalık,texture iyileştirmeleri var ama asıl vurucu yeri çizim mesafasi ve çizim netliği ayrıca ışık içinde fark olduğu ortada.Renkler olması gerektiği gibi olmuş gayet doğal gösteriyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu konu alev alır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sırf RDR 2 ve Witcher 3 için xbox one s aldım
    Pc im güçlü değil ve böyle oyunları çamur gibi görüntü ile heba etmek olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fazla fark olmaması gayet doğal. 1 sene fark var arada. Öyle 2-3 sene bekleme durumu olmadan çat diye çıkarıyor adamlar. Ayrıca unutmamak gerekir ki, PC versiyonundaki görseller Youtube videosundan alınma, Xbox One X versiyonu ise direkt capture edilmiş; dolayısıyla çok daha net duruyor. One X vs PS4 Pro karşılaştırmasında daha fazla fark görürsünüz, öyle diyeyim.

    En büyük fark FPS açısından olacak ve o zaten başlı başına büyük etki.

    Herkesin sevinmesi gerekir işte. Harika oyunu, harika görsellerle oynuyor oyuncular. Buradaki 2-3 çiyanın tahrik edici mesajlarına bakmadan tadını çıkarın.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ps5 ve Scarlett için remaster yada ultra HD patch gelecektir mutlaka. Asıl onun karşılaştırmasına bakmak lazım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ağaçlara bakarsanız dokular bir tık daha iyi PC'de, Detaylar daha fazla oyunun dünyasında..Sanki konsolda High ayarlarda çalışıyor, PC'de ultra..Çok yakın yanii..Belliki direk konsoldan alıp katmışlar, Öyle çok uğraşmamışlar..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kpln04

    Sırf RDR 2 ve Witcher 3 için xbox one s aldım
    Pc im güçlü değil ve böyle oyunları çamur gibi görüntü ile heba etmek olmaz


    Niye PS4 değilde Xbox aldın, Onu anlamadım..Bari ps4'te 1080p oynardın ve exc. oyunlarda cabası..
  • Sanki oyuncuların çoğu 4k 60fps oynayacakmış gibi bi algı var. Çoğunluk yine xboxtaki kaliteye benzer ve belki daha düşük kalitede oynayacak 60fps almak için. Karşılaştırma da bayağı yanlı olmuş zaten. Oyunda farklı saatlerde gün ışığı bariz değişiyor. Pcde uzak mesafe netliği açık ara daha iyi ama, ne bileyim çoğu kişi o kalitede yine oynayamayacak ki. Anlamsız bir video işte.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.