Şimdi Ara

The Witcher Dizisinin 2. Fragmanının Yayın Tarihi Açıklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
26
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
    CD Projekt Red firmasıyla ünlenen aslında Andrzej Sapkowski'nin Fantastik Edebiyat Serisi olan The Witcher'ın ikinci fragmanının yayın tarihi belli oldu. Geçtiğimiz aylarda ilk fragmanı yayınlanan ve Witcher hayranlarını ikiye bölen dizinin hala bir yayın tarihi belli değil. 
     
    Yıl sonunda yayınlanması beklenen dizinin ikinci fragmanı 21 Ekim'de Lucca Comics and Games etkinliğinde yayınlanacağı açıklandı. Resmi bir bilgi olmasa da ikinci fragmanla birlikte dizinin yayın tarihini de öğreneceğimizi düşünüyoruz.
     
    Geralt of Rivia rolünde Henry Cavill'i göreceğimiz yapım, oyunlardan öncesini yani kitaplardaki hikayeyi konu alacak. Daha öncesinde yaptığımız haberlerde dizinin yayın tarihinin yanlışlıkla açıklandığını sizlere bildirmiştik ancak bu durum hakkında resmi bir açıklama gelmedi. Söylentilere göre dizi Aralık ayında Netflix'te yayınlanacak.
     








  • Ortalama bir dizi olsun yeter valla hiç bir beklentimiz kalmadı doğrusu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyununu oynuyorum bu henry yüzünden witcher dizisinden soğuyorum mimikleri bakışları yani oyunculuğu süperman üzerine kurulmuş bunun, nasıl bakarsanız bakın witcheri değil supermanı görüyorsunuz keşke oyuna başlamasaydım da diziyi bitirip öyle oyuna başlasaydım be :(((

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.