Şimdi Ara

Epic Games Store'un Vitrini Yenileniyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Epic Games Eylül ayında yeni kütüphane görünümü seçenekleri, iyileştirilmiş yama boyutları, oyun süresi takibi, Geleneksel Çince dil desteği ve Türkiye'deki oyuncular için yeni bir ödeme yöntemi olan GPay gibi önemli özellikleri mağazasına getirdi ve daha fazlası yolda.
     
    Önümüzdeki haftalarda yayınlanacak güncelleme ile birlikte mağazanın vitrini yenilecek. Epic Games tarafından belirtilene göre "Sergilenen koleksiyonlar da dahil olmak üzere yeni bir mağaza ve gezinme deneyimi. Hangi oyunların trend olduğunu görebilecek, türe göre filtreleyebilecek ve daha pek çok şey bulabileceksiniz. Böylece seveceğiniz oyunları eskisinden daha hızlı ve daha kolay bulabileceksiniz."
     
    Bunun dışında Güçlü Müşteri Kimlik Doğrulaması (SCA) için yeni Avrupa yasal gerekliliklerine uymak üzere 3D Güvenli Ödeme için Müşteri Desteği, Tay dili desteği ve oyun sırasında Epic Games mağazanızla (örn. kütüphane, sosyal vb.) etkileşime girme yolları sunmaya odaklanan bir özellik de yolda.  
     
     








  • Güzel görünüyor. Bunun dışında bir görsel daha var Browse ekranında çeşitli kategorilerde filtrelemenin mümkün kılınacağını gösteren. Mağazadaki oyunlar arttıkça sonunda hayvani boyutlardaki görsellerden de kurtuluyoruz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Epic games adamdır be

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.