Şimdi Ara

Batman: Arkham Knight Epic Games Store Sürümü Denuvo Kullanmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Epic Games'in bu hafta Batman: Arkham Knight'ın da dahil olduğu Batman: Arkham Collection'ı oyunculara ücretsiz olarak vermesiyle oyunun Epic Games Store sürümünün Denuvo kullanmadığı ortaya çıktı.
     
    Bunun üzerine, NeonGaming adlı YouTube kanalı da Denuvo kullanılan sürümü ile kullanılmayan sürümünü 1080p yüksek ayarlar ve 720p düşük ayarlarda karşılaştırdı. Kare hızında 3-5 fps gibi ufak artışlar var fakat asıl yükleme sürelerinde büyük ölçüde bir gelişme var.
     
    Batman: Arkham Knight'ın PC çıkışı tam anlamıyla bir felaketti. Oyun oynanmayacak seviyede optimizasyon sorunlarına sahipti ve en sonunda düzeltilene kadar bir süreliğine satıştan kaldırıldı. Şimdi bu tarz sorunlar yok fakat Steam sürümü halen Denuvo kullanıyor.

    Karşılaştırma videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • Epic bu işi sonuna kadar kovalayacak görünüyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İşte paran ile rezil olma olayı tam olarak bu oluyor..
  • Epic Games'ten 6 batman oyununu da edindim, şuana dek epic games'ten aldığım oyun sayısı 30+. Steam devasa kar payları alıp sadece kendini düşünürken epic store oyun verdiğinde oyuncuları düşünüp denuvo'yu kaldırtıyor ve çok istisnai durumlar dışında kullandırtmıyor. Yol haritalarına baktım epic games zamanla eksiklerini kapatacak, mod destekleri, tam cloud saving desteği vs geliyor ve taş gibi olacak. Steam ise epic'in 6 tane batman oyunu vermesine karşılık olarak denuvo korumalı oyunda %75 indirim yaptı.
    %75 indirimli denuvo'lu oyun almak? Steam fanboyu olmak çok zor iş




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.