Şimdi Ara

Call of Duty: Mobile'in Çıkış Tarihi Açıklandı ve Fragman Paylaşıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
    Activision'ın her yıl çıkan, en popüler oyun serisi Call of Duty serisinin mobil platform için çıkacak olan oyunu Call of Duty: Mobile'ın çıkış tarihi bir video ile birlikte açıklandı. 
     
    Tencent'in geliştirdiği, Mart ayında duyurulan oyuna ön kayıt yaptırıp betasını deneyebiliyordunuz. Call of Duty: Mobile online free-to-play olacak. Android ve iOS telefonlar için 1 Ekim 2019'da piyasaya sürülecek. 
     
    Modern Warfare ve Black Ops serilerinden esintiler göreceğiz ve oyunda Soap, Ghost ya da Alex Mason karakterleriyle oynayabileceğiz. Ayrıca Call of Duty serisinin efsaneleşmiş bazı haritaları da bulunacak: Nuketown, Hijacked ve Crashed gibi.
     
    Ayrıca Call of Duty'nin alışık olduğumuz modları (Team Deathmatch, Gun Game, Domination, Search & Destroy ve Frontline) dışında mobil versiyonda Battle Royale modu bulunacak. 
     
    Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.
     








  • İos platformunda hangi cihazlara gelecek merak ediyorum. Basit kart oyunu gwenti iPhone 6’ya getirmiyorlar bari bu gelsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oooo bu iyi haber işte.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Geleceğini sanmıyorum 1 gb ram sıkıntı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s_demirci_53

    İos platformunda hangi cihazlara gelecek merak ediyorum. Basit kart oyunu gwenti iPhone 6’ya getirmiyorlar bari bu gelsin
    Aaa, ben appstore'dan girince cihazıma uyumlu gözüküyor (düz iphone 6 minik).
  • Babblebabble kullanıcısına yanıt
    Orda galiba açıklamalara bakmak gerek, fortnite içinde uyumlu diyor ama açıklamalarda ayrıca hangi cihaz için indirilmesi gerektiği litesi var, listede iphone 6 yok, şark kurnazlığı gibi, iphone 6 hala çok kullanılan bir cihaz, ,indiriyorsun uygulamayı açtığında uyumsuz diyor, markette indirme sayısını arttırmaktan başka bir işe yaramıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.