Şimdi Ara

Söylenti: Alan Wake Remaster PS4, Xbox One ve Switch için Geliştiriliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Xbox 360 için Mayıs 2010'da, PC için Mart 2012'de çıkan aksiyon psikolojik gerilim oyunu Alan Wake'in remaster versiyonu geliştiriliyor olabilir.
     
    Geliştirici stüdyo Virtuos'un baş yazılım mühendisinin LinkedIn profilinde ekibin PlayStation 4, Xbox One ve Switch için AAA aksiyon macera oyunu remaster/remake sürümü üzerinde çalıştığı yazıyor ve söylentilere göre de bu oyun Alan Wake. Virtuos daha önce Quantum Break'in yapımında Remedy'ye yardımcı olmuştu. Bunun dışında Heavy Rain'in portunu üstlendiler ve şu anda The Outer Worlds'un Switch versiyonu üzerinde çalışılıyorlar.
     
    Remedy yaklaşık iki ay önce Alan Wake ve Alan Wake's American Nightmare yayıncılık haklarını Microsoft'tan geri aldı. Birkaç hafta önce de Control'ün çıkış sonrası içerikleri detaylandırıldı ve AWE adlı genişlemenin görselinde Alan Wake karakteri yer alıyor. Ayrıca Alan Wake'i temel alacak live-action televizyon dizisi de yolda. Yani stüdyonun Alan Wake ile ilgili bir planlarının olduğu açık.
     
    Remedy, Alan Wake Remaster hakkında henüz resmi bir açıklamada bulunmadı. 








  • Korkunç derecede uçuk fiyattan çıkmaz ise ps4'üme alır oynarım.. Akar gider kral oyundur. (Alan wake american nightmare hariç)
  • Max Payne serisinden sonra en sevdiğim Remedy oyunudur. Verdiği gerilim ve atmosferi ile zamanin da çığır açan oyunlarından biriydi. Remastered değil de Remake gelirse gözüm kapalı alırım.

    Alan Wake tarzında yakın dönem de Twin Mirror gelecek tâbi bire bir olmasa da benzer yönleri var. Life is Strange ve Vampyr oyunlarını yapan ekibin yeni oyunu 2020 de gelecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım bu da yıllar sürmez malum Alan Wake duyurulduktan 5 sene sonra piyasaya çıkmıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi bir oyundu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk oyun çok güzeldi aksiyonu bulmacaları hiç sıkmıyordu, gerilim güzeldi ama şuan bakınca eski bir oyun olduğu belli oluyor, kaplamalar bir garip yapılmıştı, remastered derken insallah sadece çözünürlük yükseltmesi yapmazlar ps4 sahiplerini oyunu oynamak isteyebileceğini düşünüyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alan Wake gibi bir yapımı elinde tutamayan ve harcayan Ms'e selam olsun. Remedy ikinci oyunuda yapmayı istiyordu ama Ms'in DLC ısrarı yüzünden yalan oldu gitti.

    Remedy hakları keyif olsun diye almamıştır. Remake söylentileri doğruysa sonrasında kesinlikle Alan Wake 2 için harekete geçiceklerdir.
  • Sony büyük ihtimalle bu ekibi bünyesine katacak, PS5 duyurusunda görebiliriz. Normalde küçük bir ekip ve oyunlarını uzun zamanda çıkartıyorlar, Sony nin desteği ile büyük işlere imza atarlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa bir süre sonra PS4, Switch ve XO için Alan Wake Remastered duyuru gelecek. Beklemedeyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ms abudik gubudik işlerle uğraşmaktan bu ekibe üvey evlat gibi davrandı.

    Umarım haklı çıkarsın ve Sony bünyesine dahil olurlar. Sony bu ekibe hertürlü imkanı sağlar.
  • Şu oyunu iki kere denedim, yine de ısınamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The_Rahip

    Ms abudik gubudik işlerle uğraşmaktan bu ekibe üvey evlat gibi davrandı.

    Umarım haklı çıkarsın ve Sony bünyesine dahil olurlar. Sony bu ekibe hertürlü imkanı sağlar.
    Remedy eğer Sony tarafından alınırsa bence firma olarak turnusol görevi görecekler. Aynı yapımcının farklı bir yönetim ile nasıl farklı iş çıkarttığı görülecek ve adamların gerçek potansiyelini hep beraber göreceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Remedy iyi bir destekle çok güzel işler çıkarır. Adamların zaten Ms'den kaçmak isteme nedenleride bu Ms resmen önlerini kesiyordu.

    Alan Wake 2'yi yapmak istiyorlar ama Ms'in DLC ısrarı yüzünden proje iptal ediliyor. Bunun cidden ötesi yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten bu DLC baskısı yüzünden aslında Alan Wake bitmemiş bir oyundur, çoğu kişi bunu bilmez. Adamlar ek paketlerle oyunu bitirecekti ama beklentileri karşılayacak kadar satmayınca yarım kaldı. MS un nasıl bir firma olduğu da bu projenin yarım kalışından anlaşılıyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 22 Eylül 2019; 10:48:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.