Şimdi Ara

Twitch'in Yeni Ninja'sı Kim Olacak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
    Bildiğiniz üzere, Ninja Twitch'i artık bıraktığını ve yalnızca Mixer üzerinden canlı yayın yapacağını duyurmuştu. Peki Ninja'nın bu boşluğunu artık kim dolduracak?
     
    Muhtemelen kısa vadede hiç kimse Ninja'nın yerini dolduramayacak. Henüz Mixer'e geçmeden önce Twitch'te 15 milyon takipçiye sahip olan genç yayıncı, Twitch'in Twitch olmasını sağlayan yegane isimlerden birisi. Keza Ninja Fornite'ın da bu denli popüler olmasını sağladı.
     
    Şimdiye kadar Twitch aleminde de Ninja'ya değil yetişmek, takipçi sayısı olarak yakınından geçen bile yok. Kendisine en yakın olan iki isimden birisi olan Micheal “Shroud” Grzesiek'in 6.796.026 ve Turner “Tfue” Tenney'nin 6.765.512 takipçisi bulunuyor. 
     
    Bununla birlikte Ninja geçtiğimiz günlerde Mixer isimli platformdada 1.000.000 aboneyi geçti. Konuya ilişkin daha fazla detayı bu haberimizden okuyabilirsiniz. 








  • 1-epic games, ninjayı popüler yaptı

    2-tfue zaten aylardır fortnite’ın en çok izleneni

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sadece 1 yayinci ile olucak bir is degil bu, su anda youtube insanlar icin neyse twitchte o yani oturmus insanlari alistigi bir platform.Mixer iyi bir platform olabilir fakat bir gelecegi yok dailymotion neyse mixerde o :)))

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.