Şimdi Ara

Hitman'in Isı Güdümlü Çantası Güncelleme ile Resmi Olarak Silah Oluyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
    Hitman'in bölüm bölüm yayınlanan ve ilk bölümü 13 Kasım 2018'de çıkan serinin ikinci oyunu Hitman 2 ile ilgili geçtiğimiz aylarda komik bir hata çıkmıştı. Bildiğiniz üzere gizlilik temalı olan bu oyunda ajanımız Ajan 47, gizlice girmek istediği bir yere giderken, bir adam tarafından fark edilmesi üzerine elindeki evrak çantasını fark eden kişiye doğru attıktan sonra bir hata oluştu ve çanta, sanki adamı takip ediyormuşçasına koridordaki köşeleri dönerek adamın kafasına çarpmıştı. Sosyal medyada popüler olan bu videoyu geliştirici firma da görmüş olacak ki oyunun 8 Ağustos'ta yayınlanacak olan güncellemesinde oyuna, yeni silah olarak "Isı Güdümlü Evrak Çantası" ekleyeceğini duyurdu.
     
    Geçtiğimiz günlerde yayınlanan "Hitman'in Düşüşü ve Yükselişi" adlı belgeselde şirketin CEO'su Hakan Abrak, Hitman 3'ün geliştirildiğini doğrulamıştı. Bahsi geçen "Çanta Atma" videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
     








  • Çok güzel. Atmosferi de bozun. Güzel güzel.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ısı güdümlü çantası yazısını görünce bi an çantada silah çıkıcak sandım :D çok merak etim acaba nasıl bişey yapıcaklar yeni çantayı güzel hata ama çanta hedefe kilitleniyo :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Komik olmuş. Da işte biraz ciddi bir seri için bana göre iyi olmamış.. Da zaten kim Contracts ciddiyeti bekliyor ki yeni yapımlarından :)
  • İyice sandboxa çevirmişler :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.