Şimdi Ara

Nintendo Switch Lite ile Oynayamayacağınız 4 Oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  

    Önceki haberler de bahsettiğimiz gibi Nintendo Switch Lite'ta ayrılabilir kontrol cihazı bulunmayacak. Bu yüzden bu yeni konsol ile oynanmayan bazı oyunlar mevcut.

     

    İşte o oyunlar:

     

    Super Mario Party

     


     

    Nintendo'da sürpriz bir şekilde başarılı olan bu oyun ilk olarak 2018 yılında piyasaya sürüldü.

     

    1-2 Switch

     


     

    1-2 Switch, 2017 yılında piyasaya sürülen bir çeşit parti oyunu. İki milyonun üzerinde kopya satan, arkadaşlarlarınızla oynayabileceğiniz bu oyunu maalesef Nintendo Switch Lite ile uyumlu değil. 

     

    Just Dance

     


     

    Herkese hitap eden bir oyun olmasa da şimdiye dek tüm Nintendo Switch'lere gelmişti. (Evet hepsine...) Ancak Switch Lite kullanıcıları bu dans oyunundan mahrum kalacak.  

     

    Nintendo Labo


     

     

    Her ne kadar küçük ya da genç oyuncuları hedef alan bir oyun olsa da Nintendo Labo hemen hemen tüm yaş grubu tarafından oynanıyordu. Ancak yine maalesef bu oyunda Switch Lite'da bulunmayacak. 









  • Labo dışında hepsi ayrı joycon alınarak oynanabiliyor Labo da boyut farklılıklarından dolayı umumlu değil yoksa onda da bir sorun yok. Haberde keşke bundan da bahsetseydiniz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Böyle bir konsola gerek var mıydı? Switch zaten yeterliydi. Konsolu küçülteceklerine hafızayı yükseltmeleri gerekirdi, 32gb şaka gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scofield -- 14 Temmuz 2019; 0:2:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scofield

    Böyle bir konsola gerek var mıydı? Switch zaten yeterliydi. Konsolu küçülteceklerine hafızayı yükseltmeleri gerekirdi, 32gb şaka gibi.
    hafiza ve perfomans iyileştirmesi olsa çokta iyi olurdu ama bu modele ben dahil bir çok kişi tav oldu daha küçük daha hafif joy conlar sabit kafa rahat masa üstü konsolu cep konsolu yapıverdiler bu harika
  • Bi an listede skyrim olucak sandım neyseki yokmuş
  • Konsolu da küçültmemişler pek liteın tek farkı olumlu anlamda, daha ucuz olması
  • Super mario party’nin desteklenmemesi garip olmuş ana stüdyo oyunu, bence konsol çıktığında lite ile uyumlu hale getirirler, Vita icin çıkmış olan bazı oyunlar dokunmatik yüzeye ihtiyaç düşüyordu ama Ps tv icin ayrıca ayarlandılar, tüm oyunlarda olmadı ama bir çok oyuna yama gelmişti bence lite içinde yama gelecektir...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.