Şimdi Ara

Cyberpunk 2077'deki Tüm Arabalar ve Motosikletlerde Radyo Bulunacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Cyberpunk 2077 baş görev tasarımcısı Pawel Sasko, oyun hakkında yeni bilgiler paylaştı.

    Pawel Sasko tarafından belirtilene göre, oyunda kendi garajınıza sahip olabileceksiniz ve garajınızda da birden fazla araba ve motosiklet bulundurabileceksiniz. Oyundaki tüm araçlarda radyo bulunacak ve Night City'nin altı eşsiz bölgesini gezerken farklı tarz müzikler dinleyebileceksiniz.
     
     
    Daha önce duyurulduğu üzere, CD Projekt RED Cyberpunk 2077'nin orijinal soundtrack'i için İsveçli punk rock grubu Refused ile birlikte çalışıyor. "Chippin' In" ilk duyurulan parça oldu.

    Fütüristik rol yapma oyunu Cyberpunk 2077 16 Nisan 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte çıkış yapacak.








  • Bravo müthiş özellik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olsun tabi dinleriz de 2077 yılında radyo da ne bileyim..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2019 kafasıyla 2077 yi canlandırmaya çalışırsan olacağı bu zaten. Müzikler de beyin öldüren subliminal mesajlarla dolu saçma sapan parçalardir diye düşünüyorum.. Neyse çıkınca gorucez. Days gone yi de bı ümit bekledik. Çıkmadan 36 saat ara sinematik olacak dendi oyunun kendisi 20 kusur saat zaten...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: skullomania

    2019 kafasıyla 2077 yi canlandırmaya çalışırsan olacağı bu zaten. Müzikler de beyin öldüren subliminal mesajlarla dolu saçma sapan parçalardir diye düşünüyorum.. Neyse çıkınca gorucez. Days gone yi de bı ümit bekledik. Çıkmadan 36 saat ara sinematik olacak dendi oyunun kendisi 20 kusur saat zaten...



    hahaha days gone'da alti saat arasahne olacak dendi.

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Days_Goneda_Toplam_6_Saatlik_Ara_Sahne_Bulunacak-93688.htm




  • 2077'de radyo dinleyen birileri varsa ne güzel. Adamlar cyborg yapmış, uzaya çıkmış, metalik uzuvlar tasarlamış ama radyoya alternatif bulamamış. Bu radyo teknolojisinin gücüdür!!11!1!!1!
  • Motorlarda radyo dinlenebiliniyor mu ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürüş dinamikleri çok kötü olacak bu oyunun, gta gibi bir şey beklemeyin sakın.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Radyo olmasının haber yapılmasının nedeni de oyunun 2077'de geçmesi bu arada.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Melkor

    Motorlarda radyo dinlenebiliniyor mu ki
    Valla 1997'de motorda radyo dinleyenleri görüyordum, 2077'de hayli hayli dinleniyor olsa gerek. O tarihte herkes kafasına internal bluetooth kulaklık modülü takmıştır zaten. Koltuğa ve yatağa falan da kablosuz şarj modülü yerleştirirsin, otururken ve yatarken modüllerin şarj olur. Büyük rahatlık.
  • Size müzik haram. Witcherı da müzik volume 0 da oynayın size müstehak

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarda çok acayip kafalar var. 2077 yılında radyo ne gezer diyen mi ararsın, 2077’de geçen oyunu 2019’da geliştirirsen böyle olur diyen mi çok komik yorumlar var. Hatta oldu olacak, oyunu iptal etsinler 2070 yılında sıfırdan başlayıp 2077’de piyasaya sürsünler Oyun bu kardeşim takılmayın böyle konulara. Deus Ex Mankind Divided’da TV vardı ona niye takılmadınız da, Cyberpunk 2077’deki radyoya takıldınız anlamadım. Hele bir oyun çıksın deneyin ve ondan sonra yorum yapın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlight54 -- 12 Temmuz 2019; 19:15:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haplo kullanıcısına yanıt
    Ve büyük ihtimal o taktıkları internal modül kendinden chipsete sahip olup herhangi bir araca ihtiyaç duymadan radyo çalardı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: deadlight54

    Yorumlarda çok acayip kafalar var. 2077 yılında radyo ne gezer diyen mi ararsın, 2077’de geçen oyunu 2019’da geliştirirsen böyle olur diyen mi çok komik yorumlar var. Hatta oldu olacak, oyunu iptal etsinler 2070 yılında sıfırdan başlayıp 2077’de piyasaya sürsünler <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""> Oyun bu kardeşim takılmayın böyle konulara. Deus Ex Mankind Divided’da TV vardı ona niye takılmadınız da, Cyberpunk 2077’deki radyoya takıldınız anlamadım. Hele bir oyun çıksın deneyin ve ondan sonra yorum yapın.


    Sana katılıyorum bu arada şu araçları bi gösterseler çok güzel olucak kaç araba var nasıl araçlar var görünüş merak ediyorum garajıda gösterseler fena olmazdı yılın oyunu geliyo.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Zaten yorum yapan herkes haklı sonuçta gelecekte kim müzik dinlesin değil mi? Müzik dediğin zaten 5 10 yıla ölür gider gelecekte de kimse müzik dinlemez. Radyo denilincede bu iq su düşük arkadaşların aklına hemen evlerinde ki külüstür radyoların gelmesi de komik. Teknolojik olarak şekil değiştirse bile insanlar yy sonrada radyodan müzik, haber ve reklam dinlemeye devam edecekler. Aniden kimsenin müzik ve haber dinlemedi ilahi bir çağa geçiş yapılmayacak. Gidin siz cod oynayın ne bileyim gta minecraft falan oynayın cyberpunk, witcher, skyrim, fallout gibi oyunlar size hitap edilerek yapılmıyor zaten.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fallout'ta da radyo var. Orda nükleer savaş 2077 yılında olmuştu ona bakarsanız. Radyo hep olacaktır kasmayın siz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Patlasın istiyorum bu oyun. Bi tarafı kalktı cdprojectred in.
  • Hayırdır ne yaptı da kalktı ? Adamlar yerel fiyatlandırma uyguluyor, dil desteği sağlıyor çoğu ülkeye, oyunlarını uzun süre bir geliştirme süreci sonunda oldukça az bug ile çıkarıyor ve diğer firmalar gibi zırt pırt saçma sapan açıklama yapmıyorlar. Bu mu bir tarafı kalkan firma ? Sana yüksek dozda Ubisoft lazım anlaşılan.

    quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Patlasın istiyorum bu oyun. Bi tarafı kalktı cdprojectred in.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.